Főzni nőies dolog?
Figyelt kérdés
ma 06:21
11/17 anonim válasza:
Főzni emberi dolog, nem is értem, miért kéne bármelyik nemhez kapcsolni. Van, aki szeret főzni, és van, aki nem. Van, akinek van jó érzéke a főzéshez, és van, akinek nincs. Nemtől függetlenül.
12/17 anonim válasza:
Férfiként akkor nőies vagyok, nem baj.. mostmár ezt is tudom. :]
13/17 anonim válasza:
Neeeeeeeeeeeeeem, semmilyen munka nem nőies, a munka kizárólagosan férfi privilégium.
Tetőfedés, ereszjavítás, olajcsere, autószerelés, főzés, sütés, gyereknevelés, mosogatás, ez mind-mind férfimunka.
Ma a nőknek van a: p.csamutogatás livejasminon, 5 millió szelfi készítése a kis pofikájukról, egyszerre 30 pasas hülyítése, kitartottság, egofényezés, stb.
Aztán ha olyan ronda vagy, mint a bányászállat, akkor marad a feminizmus, extra igazságérzet, nősovinizmus.
14/17 anonim válasza:
Nem, főzni olyan dolog, hogy aki enni akar, az megcsinálja.
De ha nagyon konzervatívok akarunk lenni, a nők és a komplett család eltartása megfelelő színvonalon meg férfi dolog, mégse képes rá a 90%.
15/17 anonim válasza:
Nem. Miért lenne? Aki szeretne enni, annak alap kéne hogy legyen (hogy képes rá), nemtől függetlenül. Mi pl felváltva főzünk a párommal, mikor ki ér rá épp. Mindkettőnknek pont ugyanannyi munka van vele.
16/17 anonim válasza:
A főzés nem nőies dolog és nem is férfias; egyszerűen egy alapvető képesség a mindennapi élethez. Mindenki eszik, így mindenkinek tudnia kéne sütnie és főznie; nem egy bonyolult dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!