Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha letiltott és...

Mit csináljak ha letiltott és ignorál de nekem muszáj beszélnem vele?

Figyelt kérdés
Nem megy az elengedés és kikészítenek, elviselhetetlenek az érzések.

jan. 13. 20:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az egész lénye, hiányzik…
jan. 14. 21:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Semmi gond, tudom, hogy ez egy készátverés-show... te valójában egy fffi vagy.
jan. 14. 21:48
 23/27 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
jan. 14. 22:11
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

"hiszen nem is válaszolt az üzeneteimre"

Nem bántásból mondom; szerintem ez már eleve, önmagában, egyfajta jelzés, hogy nem kíván a másik fél kommunikálni. Szavakkal nem mondta ki, de a tetteivel igen (nem válaszolás, majd tiltás).

jan. 15. 09:10
 25/27 Hadik_Saci válasza:

Nekem volt egy olyan exem, aki képtelen volt megérteni, hogy NEM. (90'-es évek eleje). Durván toxikus kapcsolat lett a végére, betegesen féltékennyé vált. Mikor szakítottam vele, először könyörgött, sírt (!). Később megfenyegetett, megpróbált fizikai erőszakkal "jobb belátásra bírni". Egyik alkalommal késő este végeztem, ő meg előugrott a bokorból... Szerencsére a kollégám is ott volt, akit megkértem, hogy kísérjen haza. Én kis híján infarktust kaptam, exem meglepődött, hogy nem vagyok egyedül, kollégám meg alig bírta visszafojtani a vigyorgást. Mondjuk én kibírtam röhögés nélkül. Utána belső, morbid poénunk lett, hogy kollégám időnként énekelni kezdte: "látszik a bokorban két nagy nyúlfül, látszik a bokorban Brekkencs orra..." (egy régi mese zenéje volt) Megjelent a munkahelyemen (szerencsére szabin voltam, így csak egy levelet hagyott ott, amit olvasatlanul kukáztam), évekkel később (!) ismerősöktől próbálta megszerezni a telefonszámom, bejelölt közösségi oldalakon, szóval nyomult rendesen. A mai napig zaklatna, ha hagynám.

A lényeg: hagyd békén szerencsétlent, mert ezzel csak saját magadat sikerült megutáltatni. Kevés szánalmasabb dolog van, mint mikor valaki képtelen elfogadni a szakítást, és csak vergődik, vergődik minden létező fórumon. Ha nem megy egyedül, keress egy jó pszichológust és fordítsd az idődet önmagadra.

jan. 18. 09:04
 26/27 anonim válasza:
Azert nem tudod elfelejteni, mert nem akarod, az emberek tudat alatt imadjak ezeket a "lelki fajdalmakat" szinte elnek halnak erte, szeretnek szomorkodni. De ezek nem másak mint csak az elmeben levo gondolatok, neked semmi kozod hozza, de ha koveted oket mint most akkor bizony szenvedni fogsz sokat.
jan. 18. 21:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem véletlenül tiltott le. Ha esetleg megvan valahonnan az email címe, akár munkahelyi, ami publikus, EGYETLEN EGYSZER megpróbálhatsz ott írni, de ennyi. Ha arra se reagál, ne zargasd.
jan. 18. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!