Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha letiltott és...

Mit csináljak ha letiltott és ignorál de nekem muszáj beszélnem vele?

Figyelt kérdés
Nem megy az elengedés és kikészítenek, elviselhetetlenek az érzések.

jan. 13. 20:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Neked kell rendezned. Neki nem. Innentől magad kell megoldd. Sajnálom. Ami benned van, az benned ven, és nem benne.
jan. 13. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez két emberes játszma, de épp azzal játszol jól ha nem keresed mert azért elég sokan erre hajtanak.
jan. 13. 21:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelművé tette, hogy nem szeretne veled beszélni. Érdemes lenne tiszteletben tartanod; ez lenne az emberi minimum.
jan. 13. 22:16
 14/27 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem megy, nem tudom elengedni.
jan. 13. 23:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyedül a te problémád, amiben egy pszichológus tud segíteni. Őt viszont hagyd békén.
jan. 13. 23:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológussal kellene beszélned, de minél előbb.

Ez a sztori vagy egy játszma, ahol oda vissza megy a huza-vona és a toxikus manipuláció vagy pedig a kérdező nem tudja felfogni az őszinte nemet, ezért lett letiltva, de akkor is nagyon cringe és beteges ennyire nem elfogadni ezt.

Mindkét esetben meg kell szakítani a kapcsolatot ezzel a nagyon "különleges" férfival, és elmenni pszichológushoz.

jan. 13. 23:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell beszélni vele. Szállj le róla. Nyilván már okkal tiltott le, mert állandóan zaklattad.

Én a vgén a rendőrségre mentem hasonló miatt, mikor xy csak nem értette, hogy hagyjon békén.

jan. 14. 17:09
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó nem zaklattam, hiszen nem is válaszolt az üzeneteimre, nem jelezte, hogy hagyjam békén vagy ilyesmi…
jan. 14. 17:23
 19/27 anonim ***** válasza:
18 Ez tök jogos. Zaklatás max onnantól ha emberi módon közli hogy ne keresd őt.
jan. 14. 19:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Mi olyan különleges benne?
jan. 14. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!