Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik a nők a melegeket?

Miért szeretik a nők a melegeket?

Figyelt kérdés
A nők szeretik a melegeket és szívesen barátkoznak velük vagy sztárolják őket (lásd magyar közéleti szereplő pl. K Csaba Cyla) Azért mert ők is femininek és így ugyanaz a gondolkodás jellemzi őket mint egy nőt és jól megértik egymást?

tegnap 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Azt hiszik, hogy őket nem fogják szexuális tárgyként kezelni a férfiak, mert nem tekintik őket potenciális partnernek. A 'nincs őszinte női-férfi barátság, mert az egyik fél mindig többet szeretne' gondolat alapján.
tegnap 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Itt azért több fél dolog szokott lenni.

Heteró nők szokszor kiegészítőnek akarnak egy meleg havert, aki majd jól segít neki vásárolni, meg lehet velük villogni. Ja és persze mindig a legfemininebb affektáló nyünyőke az akivel haverkodnak, es sosem egy kigyúrt izomfiúval vagy szőrös mackóval.

Hogy ebből a meleg férfi milyen pozitívumokat kap, az meg kétes.

Vagy pedig a nő is bi, leszbikus stb. Queer emberek meg összetartanak, általában megtalàlják egymást.

tegnap 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert tudnak velük olyan témàkról beszélni ami egy heteró pasit hidegen hagy pl melyik cipő illik a ruhájához vagy miért àll jobban a rózsaszín mint a hupilila.
tegnap 21:57
 4/7 Metionin ***** válasza:
Arra tippelnék, hogy tőlük nem félnek olyan szempontból, hogy egy sima normális beszélgetést vagy egy alapból kedves természetet nem fognak szexuális közeledésnek venni. Sokszor van olyan, hogy csak simán rendes a nő a férfival, ugyanúgy beszél vele, mint pl. egy nőismerősével és a férfi abból már azt hiszi, hogy a nő bukik rá. Amúgy nekem van heteró férfi barátom, sőt ő a legjobb barátom és hasonló problémákról számol be, ha valahol barátkozási célból beszélget nőkkel. Meleg barátom is volt hajdanán, azért kedveltem, mert vicces volt és nagyon jól lehetett vele beszélgetni (nem csajos dolgokról, hanem pl. könyvekről). Azt viszonylag későn tudtam meg, hogy meleg.
tegnap 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem azért, mert nagyon empatikus vagyok. Pillanatok alatt egy hullámhosszra tudok kerülni velük, azonnal leveszem a kis apró rezgéseiket. És igen, gyakran megkapom csajoktól, hogy valóban nőies a gondolkodásom és "női lelkem van". (Ők szoktak így fogalmazni, de szerintem is igazuk van. Ennek ellenére a kutya meg nem mondaná rólam külső vagy viselkedés, mozdulatok, hanghordozás és egyéb sztereotípiák alapján, hogy meleg vagyok.) Férfiakkal közel sem tudok olyan mélységekben beszélgetni, mint nőkkel. A nőket ki nem mondott szavakból, fél mondatokból, utalásokból is megértem. A férfiakat meg hallom, amit mondanak, de sokszor egyszerűen nem értem. Teljesen másképp gondolkodnak (és ennek megfelelően másképp kommunikálnak) a nők és a férfiak. Egyébként a két legjobb barátom nekem is nő.
ma 02:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm bátyja meleg.

Kívülről meg nem lehetne mondani és ez mindig is így volt. Normálisan öltözködik, nem visel semmilyen szivárvány jelképét.

Tőle sosem kellett "tartanom" hogy túlgondolna egyes kedves helyzeteket. Emelett nagyon okos, intelligens így még gimiben lehetett Tőle segítséget kérni ha valami nem ment

ma 05:28
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Biztonságban érzem magam mellettük. Fix, hogy nem érti félre ha kedves vagyok vele és nem mászik rám.
ma 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!