Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy itt kb. a...

Miért van az, hogy itt kb. a 60-70 % azt vallja, hogy 6-800 ezret, vagy akár 1,5-2 milliót keres?

Figyelt kérdés
Most akkor vagy hazudnak, aminek nem tudom mi értelme??! Vagy tényleg ennyire gazdagok a magyarok, de akkor meg nem értem, hogy miért hallom folyton, hogy szegénység van??
tegnap 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

7

Ez a legnagyobb baromság, amit a Gyakorin olvasni. :D

Itt valamiért tényleg azt hiszik egyesek, hogy ha nettó 400-at keresel, akkor még elfórumozgatsz, de ha előléptetnek és 6-800 körüli lesz a béred, akkor hirtelen méltóságodon aluli lesz felnézni néha a Gyakorira.

Mert miért is? :D

Könyörgöm, 6-800 ezer forinttal egy bérből és fizetésből élő kisember vagy, nem Elon Musk. Ugyanúgy bemész az irodába, lehúzol 8-9 órát, haza mész, aztán elütöd valamivel a szabadidődet. Nem vagyunk valamiféle módosult tudatállapotú szuperemberek, akik a nap minden perciben képzik magukat. :))

tegnap 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy anonim oldal az internet szégyenteljes bugyraiban... Szerinted mennyire valósak a számok?

Persze, biztos vannak valós válaszok, én is azt szoktam adni, amikor ilyenre válaszolok. De ne gondold, hogy itt mindenki igazat mond

tegnap 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Sokszor még egy itteni kérdés valóságtartalmát is el kell osztani kettővel, nemhogy némelyik válaszét.
tegnap 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Yep attól hogy több pénze van valakinek nem jelent semmit, ott van Elon Musk aki dollár billiomosként twitteren lóg egész nap, ennél szebb hogy kiderült hogy van egy alt accountja is.

És 1-2 millió soknak tűnik, de nagyobb megtakarítás és kisebb életszinvonal infláció mellett a napi élete nem fordul feje tetejére. A különbség annyi hogy megengedhetsz magadnak jobb nyaralásokat, kicsit gyorsabban összejöhet a saját lakás, megengedhetsz esetleg magadnak egy új középkategóriás autót stb.

tegnap 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!