Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak hogy az...

Mi lehet az oka annak hogy az emberek ennyire közönyesek lettek az embertársaikhoz?

Figyelt kérdés

Ha valaki segítséget kér vagy segítségre szorul a legtöbb ember leszarja, tudomást sem vessz róla, abszolút semmi embertási hozzáállás nincs a másikhoz mostanában úgy vettem észre, ez a mentős eset is nagyon jó példa erre.

[link]

ma 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem ezt látom. Pesten, ha tömegközlekedek mindig kedvességet látok az emberektől, pl. segítenek beemelni a babakocsit, múltkor elesett egy néni, egyből öten szaladtunk oda felsegíteni. Leszállni készült egy vak nő, valaki egyből belekarolt, hogy hadd segítsen neki. Én minden alkalommal pont azt látom, hogy nagyon is sok a segítő szándékú ember, de persze cikkezni mindig a negatív dolgokról szeretnek.
ma 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Bár azok lennének. De nem. Állandoan azzal foglalkoznak a masiknak milye van ami neki nincs, miert lehetne köpködni utálni a másikat, miket lehetne pletykálni terjeszteni roluk, magánéletrol faggatják egymást munkahelyeken, és vájkálnak utánoznak másoktol lopkodnak.

Inkább lenne közöny es foglalkozna mindenki a saját tyúksz.ros életével nem másokkal.

ma 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Mentős esetnél mi lett volna a helyes viselkedés? Aki folytatta az ebédjét.
ma 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is közönyösséget tapasztalok. Már nem írnak, nem hívnak sehová. Nem nagyon beszélnek velem ha beszélnek is csak azt a szex dolgot akarják. Vagy veszekszenek velem hogy kivel es hol mit beszéltem?
ma 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor szólnak hozzám ha problémájuk van velem.
ma 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2-es válaszolónak igaza van abban, hogy mindig másokkal vannak elfoglalva az emberek, törtetőek, mások kárán akarnak előnyhöz jutni, faggatóznak, kiakarják használni mások gyengeségeit…

Amit pedig az első kommentelő írt az ritka manapság, és sajnos kevesen ilyen segítőkészek, persze vannak kivételek.

ma 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván mert úgy vannak vele, hogy az én bajom se érdekel senkit, engem miért érdekeljen a másé? Egyébként én is simán elmentem nemrég egy újraélesztés mellett (nem sikerült), a poén az, hogy még ismertem is a fickót. Mégis mit kellett volna tennem? Legalább nem tátottam a számat sörözve-cigizve, mint a pár m-re lévő kocsma teraszáról a népek.
ma 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!