Mit szóltok ehhez a 2 történethez?
"Jónak lenni jó" jeligével keresem és mérhetetlen hálámat szeretném kifejezni annak a becsületes megtalálónak aki dec.28 - án kora reggel a sötétben a Debrecen-Ferihegy- Bp.fele induló vonat előtt a peronon megtalálta a táskámat és azon nyomban átadta az illetékeseknek a pályaudvaron.( Mostanáig nem volt lehetőségem.Külföldön voltam) Ugyanakkor megy az elismerő,köszönő levél a MAV-START- hoz pontos leírással annak a kalauznak aki a történtek után 10 percre a vonaton intézkedett és tudomásomra hozta ,hogy a táska jó kezekbe és jó helyre került.Most tudtam átvenni érintetlenül.Benne pénztárcám,telefon,össz igazolványok,bankkártya.HIHETETLEN !!! Egy boldog debreceni lakós közel a 80 hoz.
Pár éve a debreceni Szuper ruhabolt próbafülkéjében hagytam a táskámat benne a teljes havi fizetésemmel telefonnal mindennel. A Göcsnél jutott eszembe. Előbb vissza se akartam menni mert hát úgyis oda lesz már mire megyek. De csak visszafordultam. Már a recepción szólt a hölgy (megismert az iratok alapján) hogy ott van a cuccom, egy fiatal lány adta le aki kb utánam nem sokkal mehetett be próbálni. A világon semmi nem hianyzott belőle, megköszönni se tudtam, bár a bolt oldalára írtam egy köszönő posztot.Szóval ha nagyon úgy tűnik néha, nincs még elveszve minden, vannak becsületes emberek, fiatalok idősebbek egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!