Belefér az illem keretei közé valakinek az új hajviseletét kéretlenül negatívan jellemezni? Véleményt akkor mondunk ha kérdezik nem?
kollega bejön egy teljesen új, az eddigektől eléggé látványosan eltérő új hajviselettel.
egy másik kollega meglátja és közli hááááát a régi egy csöppet jobban állt...
Kérdésem:a kollega nem volt halál tapló? Ki kérdezte a véleményét? hozzá se szólt senki.
véleményt akkor mondunk ha kérdezi. senki se kérdezte ő mit gondol. azt gondol amit akar-MAGÁBAN!
"Te voltál az új frizurás?" nem. én csak megfiygelő voltam de kiakadtam.... hogy jön valaki ehhez??? hát akkor szólaljon meg ha kérdezték!!! De ha lehet még akkor se (ez már az én hozzáfűznivalóm)
Azt gondol amit akar.Magában. Ha én kimondanám amit itt a főnökségről valójában gondolok, többet be se kéne menni.
" Vagy akkor kellett volna szólnod, hogy hé, ne legyél bunkó!" hát már bocsánat de eről pofázok, hogy akkor szólalj meg ha kérdeznek..
ha én ott elkezdek bunkózni engem is megkérdezhettek volna hogy te mit ugatsz bele??? szólt hozzád valaki? Hát erről van szó.
"Kérdésem:a kollega nem volt halál tapló?"
Ha csak kolléga, tapló. Ha ő a főnök, akkor is tapló, de mivel ő a főnök, neki ezt is szabad, senki sem szólja meg érte.
Nem.
"ha én ott elkezdek bunkózni engem is megkérdezhettek volna hogy te mit ugatsz bele???"
Ez milyen suttyó munkahely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!