Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Belefér az illem keretei közé...

Belefér az illem keretei közé valakinek az új hajviseletét kéretlenül negatívan jellemezni? Véleményt akkor mondunk ha kérdezik nem?

Figyelt kérdés

kollega bejön egy teljesen új, az eddigektől eléggé látványosan eltérő új hajviselettel.

egy másik kollega meglátja és közli hááááát a régi egy csöppet jobban állt...

Kérdésem:a kollega nem volt halál tapló? Ki kérdezte a véleményét? hozzá se szólt senki.

véleményt akkor mondunk ha kérdezi. senki se kérdezte ő mit gondol. azt gondol amit akar-MAGÁBAN!

tegnapelőtt 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyesmi nem fér bele.
tegnapelőtt 20:57
 2/16 A kérdező kommentje:
hát szerintem se. akkor szólaljon meg ha kérdezték .... most hogy nézne ki ha reggel végigmegyek a melóhelyen és mindenkiről kéretlenül megmondanám hogy öreg ráncos a pofád sárga a fogad kopaszodsz feljött rád vagy 10 kiló stb....????
tegnapelőtt 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Te voltál az új frizurás?
tegnapelőtt 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
De,halál tapló volt,igen.
tegnapelőtt 21:03
 5/16 A kérdező kommentje:

"Te voltál az új frizurás?" nem. én csak megfiygelő voltam de kiakadtam.... hogy jön valaki ehhez??? hát akkor szólaljon meg ha kérdezték!!! De ha lehet még akkor se (ez már az én hozzáfűznivalóm)

Azt gondol amit akar.Magában. Ha én kimondanám amit itt a főnökségről valójában gondolok, többet be se kéne menni.

tegnapelőtt 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Akkor majd ők elrendezik egymás közt. Vagy akkor kellett volna szólnod, hogy hé, ne legyél bunkó!
tegnapelőtt 21:07
 7/16 A kérdező kommentje:

" Vagy akkor kellett volna szólnod, hogy hé, ne legyél bunkó!" hát már bocsánat de eről pofázok, hogy akkor szólalj meg ha kérdeznek..

ha én ott elkezdek bunkózni engem is megkérdezhettek volna hogy te mit ugatsz bele??? szólt hozzád valaki? Hát erről van szó.

tegnapelőtt 21:10
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Itt is feleslegesen járatod.
tegnapelőtt 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

"Kérdésem:a kollega nem volt halál tapló?"

Ha csak kolléga, tapló. Ha ő a főnök, akkor is tapló, de mivel ő a főnök, neki ezt is szabad, senki sem szólja meg érte.

tegnapelőtt 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

"ha én ott elkezdek bunkózni engem is megkérdezhettek volna hogy te mit ugatsz bele???"

Ez milyen suttyó munkahely?

tegnapelőtt 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!