Belefér az illem keretei közé valakinek az új hajviseletét kéretlenül negatívan jellemezni? Véleményt akkor mondunk ha kérdezik nem?
kollega bejön egy teljesen új, az eddigektől eléggé látványosan eltérő új hajviselettel.
egy másik kollega meglátja és közli hááááát a régi egy csöppet jobban állt...
Kérdésem:a kollega nem volt halál tapló? Ki kérdezte a véleményét? hozzá se szólt senki.
véleményt akkor mondunk ha kérdezi. senki se kérdezte ő mit gondol. azt gondol amit akar-MAGÁBAN!
Nekem egy ismerősöm elajándékozta a haját. Nagyon hosszú haja volt és levágták neki nagyon rövidre. Amikor beszólt neki egy rokon hogy a régi jobb volt, hirtelen nagy csönd lett a lakásban. :D Igazából tényleg nem állt neki jól a rövid, de a hajra beszólogatást nem is értem. Kinől a haj, de nem 5 perc alatt, ezért sem értem minek kell a másikat baxogatni.
A másik kedvencem amikor a másik testsúlyára tesznek megjegyzést. Mintha azt várbák, hogy a masik lecsatolja az 5 kiló pluszt és kinden rendben lesz.
Én fiatalabb koromban kimondtam, ha valakinek nem lett jó az új frizurája - persze, ha kérdezte, hogy "Milyen az új hajam?".
Inkább mondja ki a negatívumot is a zember, minthogy kamuzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!