Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkednek így bizonyos...

Miért viselkednek így bizonyos emberek az interneten?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, hogy ha írok egy ismerősnek, rokonnak valamelyik közösségi média felületen, akkor miért nem válaszol vagy nyitja meg több napig az üzenetet, közben pedig látom, hogy esetleg posztol vagy folyamatosan fent van az illető. Nem azt várom el, hogy azonnal reagáljon, csak abban a világban, amikor a többség az okos telefonját simogatja a nap nagy részében, akkor miért nem tisztel meg azzal, hogy legalább egy rövidet reagál az üzenetemre.

Többször volt/van velem ilyen. Most legutóbb olyan személynél, akit tudom hogy állandóan a telefonját nézegeti, sőt rezeg is a telefonja, amikor üzenetet kap. 2 napja írtam neki valami fontos dologról és semmi...

Az internet és a gyors információ áramlás ennyire közömbössé tenné az embereket?

Mi a véleményetek erről?

tegnapelőtt 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Vagy nem akar igazából beszélgetni, vagy mélyebben akar reagálni és kivárja amíg ráér arra, hogy hosszan írjon.
tegnapelőtt 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Nem érdekled.
tegnapelőtt 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
43%

Azért nem válaszol, mert nincs belőled semmi haszna, semmi érdek és csak üres fecsegésnek tartaná, ha visszaírna.

Ezt én is ugyanezt tapasztalom. Ez a magyarázat.

Ha pl. megírnád neki, hogy valami jutalmat kap, egyből visszaírna az tuti.

tegnapelőtt 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Nálam le van tiltva a push, én pl csak akkor látom, ha éppen belépek.

Aki folyton képeket, meg giffeket küldözget, le van némítva.

Csoportok ugyanígy, a semmitől csacsognak egész nap egy esemény után, nem érdekel, vagy idegesítő ha dolgozom.

Emiatt néha azt se látom, ha olyan írt, akinek amúgy válaszoltam volna.

tegnapelőtt 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!