Magyarországon a Magyar vagy a Cigány fiúk/férfiak a szebbek?
De most komolyan, gondoljatok már arra a pár 10, pár 100 cigány ismerősötökre vagy akiket utcán, munkában, boltban, iskolában stb. láttok.. annyi féle a fejük, alkatuk, semmi hasonlóság nincs köztük. Ugyanezt a "magyar" ismerőseiteknél. Ugyanaz a helyzet, mindenki más vonásokkal rendelkezik.
Mindkettő csoportban van jóképűbb és kevésbé.
Aztán amit hozzátesz az illető, a hangja, a mozgása, gesztusai, nagyon sokat tudnak rajta javítani vagy rontani.
3as vagyok de eszembe jutott valami.
Pár hónapja szembejött velem egy nagyon barna bőrű fekete hajú de nagyon helyes fiú
Egyből létrejött a kognitív disszonancia a fejemben, mert láttam hogy cigány de közben helyes volt... egyáltalán nem nézett ki annak, inkább olaszbak vagy spanyolnak...
de mivel parasztosan magyarul beszélt, így nyilván cigány
Még gondoltam is rá hogy ő az első helyes cigány fiú akit valaha láttam
Illetve pár hete egy másik liveot dobott fel a tiktok(unalmamban sokat vagyok ott)
Egy kb 16 éves fiú liveozott, de azért maradtam ott mert ő viszont GYÖNYÖRŰ volt...
mikor másodjára láttam elkezdett gyanús lenni mert Balogh a neve plusz miskolci és fekete szemei voltak...
és cigány zenét hallgatott
Akkor már tudtam hogy félvér lehet és aztán mondta is hogy az...
amúgy ha nem lett volna fekete a szeme akkor full magyarnak nézett volna ki
De azért a fekete szem nálunk nem jellemző
Szegény sajnos síkhulye, nagyon egyszerű és beszélni sem tud de azt el kell ismernem hogy 16 évesen is már top helyes arca van, felnőtt korára egy csoda lesz belőle
Na ennyi párhuzamot tudok hozni a szépség és a cigányok között
Mint ahogy Indiában is a legtöbb ember nagyon nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!