Magyarországon a Magyar vagy a Cigány fiúk/férfiak a szebbek?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:05
2/13 anonim válasza:
Ez egyéni ízlés kérdése, mindenkinek más. Cigányoknál jelentősen nagyobb arányban mutatkozik a belterjesség testi következménye. Vagy ahol a gondos szülő fogyatékosra veri a gyereket, mert így több segély jár.
3/13 anonim válasza:
Sok mindent láttam már de szép ciganyt meg nem
4/13 Metionin válasza:
Ízlés dolga, én még nem nagyon láttam olyan cigány fiút/férfit, aki tetszett volna külsőre. Pedig vannak bőven ott, ahol felnőttem meg látok az utcán is eleget. Anno egy srác volt a városban, aki meglepően jól nézett ki már kiskamaszként is, erre kiderült, hogy transzi és lánynak érzi magát :D
5/13 anonim válasza:
Engem nem vonzanak a cigányok egyáltalán, de hozzáteszem, a fehéren kívül más se (fekete, latino, arab, távolkeleti, semmi).
6/13 anonim válasza:
Még ronaldo-tol is undorodom mert magyarként nyilván úgy szocializálódtunk hogy tudjuk hogy néznek ki a cigányok és ő full úgy néz ki :D meg hülye is szegény és egyszerű, tehát stimmel minden.
8/13 anonim válasza:
Ázsiaiak között van helyes, romák között még nem láttam. De pl a magyarok sem olyan jokepuek arányaiban mint mondjuk az olaszok.
9/13 anonim válasza:
Magyarországon mászkál vagy tízféle rassz. Abból 1 a cigány, a másik 9-re meg rá van aggatva, hogy magyar. Próbálok finoman válaszolni, én sem a cigányságban gondolkozom, mikor a szerelmet keresem... ezt a részét zárjuk is le, na de hogy a fenében lehetne már egyként értékelni a többi kilencet? Szakadék van magyar és magyar között kinézetben. Egyik nagyon tetszik, másik nagyon nem.
10/13 anonim válasza:
Az a másik 9 fehér, kelet és közép-Európából.
A legtöbb nemzet így tevődik össze, Angliát kivéve, Meg is lehet nézni hogy ott hogy néznek ki a nők… Egy népnek azt tesz jót ha minél többet keveredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!