A becsület olyan sokat jelent neked, hogy inkább szegény lennél, de nem használnál ki senkit, hogy előre juss az életben?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:11
A kérdező szavazást indított:
Igen. Inkább szegény vagyok, de erkölcsös.
Nem. Simán kihasználok valakit, ha az ő hátán felmászhatok a gazdagsàgba.
21 szavazat
1/11 anonim válasza:
Igen, konkrétan így élek. Csóró vagyok, de tudok tükörbe nézni.
2/11 anonim válasza:
Tessék, nézz a szavazásra, magáért beszél. Minden téren a férgek vannak többségben. Ezért nem merek én már senkiben se bízni.
3/11 anonim válasza:
Túlzottan becsületes vagyok, illetve túlzottan erős a lelkiismeretem ahhoz, hogy bárkit is kihasználjak, akár minimálisan is. Néha bánt, hogy ilyen vagyok, aztán rájövök, hogy ez a jobbik eset, minthogy állandóan bűntudatom legyen.
4/11 anonim válasza:
Detto, mint az 1.
Szóval nem a szavakból írom, hanem a tetteimmel és az egész életemmel támasztom alá ars poeticám.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem. Én viszont simán beházasodnék egy gazdag családba a csak a pénz miatt.
Az ilyeneket meg mind az #1 inkább kerülöm. Nincsenek jó hatással rám.
tegnapelőtt 17:44
6/11 anonim válasza:
Kérdező, ez a saját értékrended... Nem mindenki olyan, mint te... Többek között én sem; de jó hír, ahogy te nem állnál velem szóba, biztos lehetsz abban, hogy az élet végéig ignorálnálak téged értékrended miatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Ez kölcsönös. De örülök, hogy békében meg tudunk egyezni.
tegnapelőtt 17:49
8/11 anonim válasza:
Igen, amig utunk nem keresztezi egymást...
Te anyagi fölényben lehetsz, én meg morálisan és EQ-ban!
9/11 A kérdező kommentje:
Oké.
tegnapelőtt 17:52
10/11 anonim válasza:
Jaaaaaaaa. Hogy a kérdező is az alja "emberek" csoportját erősíti. Borzasztó. Vissza a középkori bűntetési formákat de azonnal!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!