Hogy viseljem könnyebben, ha a barátom cigizik?
A barátom cigizik és ez nekem nagyon nem esik jól. Igazából nem tudom teljesen megfogalmazni, hogy miért nem, talán azért mert féltem ettől a rossz szokástól, hogy valamilyen betegsége lesz.
Persze, az ő döntése, hogy dohányzik, ezért én most nem is leszokására kérdeznék, hanem arra, hogy én magam, hogy viseljem könnyebben vagy hogy fogadjam el azt, hogy az ő életének része a dohányzás.
Talán úgy lehet a legjobban társra lelni, ha az elején észreveszed a dolgokat, és mérlegelsz.
A cigi és a pia is egyénfüggő, ezt elhiheted. Van akinek fiatal felnőtt korától időszakosan elég néha a sör nyaranta, és alkalomkor mondjuk bor vagy tömény, szerintem mai a társadalomban ez a legkorrektebb.
Többnyire aki fiatalon rákapott a jobb italokra(vendéglátásban dolgozók) azoknál örökre megmarad a pia, függően attól hogy mit preferál, de általában a sör, és rövidek dominálnak.
Függőség között is vannak lépések, csak ezeknek házasság alatt nincs lehetőségük megmutatkozni mert sok nő idejében beadja a válópert, nem várja meg míg a férj autóval balesetezik, vagy épp munkahelyen okoz problémákat és kirúgják.
A cigi érszűkületért, rákért felelős többnyire, az hogy valakinek 90 évesen sem volt problémája egyéni dolog, nem ez a szempont, másnak meg 51 évesen combtőben amputálták a lábát, cukorbetegség mellett.
Szóval óvatosan kezelném ezt az egészet, mert 2-3 szál cigiből könnyen lesz évek alatt napi 1 doboz, töltöttben meg talán még több is, mert nem foglalkozik a cigis azzal hogy mennyit szívott, apám se, aztán lett belőle egy stroke, kívülről nyugodtnak tűnt, belül meg őrlődött, és lehet ezért szívta a cigit óránként.
Rászokott, vagy miért lett a barátod ha már úgy ismerted meg?
Ne viseld el, szakíts vele!
Azért jó hogy nem már a hajszínt nem írod problémának.
A kávé nem tett tönkre családot, míg a cigiből fakadóan vannak tüdőgondozóba beutalt emberek.
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy ettől te nagyon rosszul érzed magad.
Aztán megnézheted, hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!