Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Összebalhéztam, majd össze is...

Összebalhéztam, majd össze is verekedtem valakivel a Tippmix miatt, ez függőség lenne?

Figyelt kérdés

Előre kitöltöttem otthon a szelvényt, és már csak 15 percem volt feladni, 5 perc alatt ott voltam a lottózóban, viszont az előttem lévő ott tökölt, és ott egyesével diktálta be, hogy milyen meccsre, milyen kimenetelt akar megfogadni, nyilván elhúzta és lekéstem a feladási határidőt.

Odaszóltam neki, és minden szarnak elhordtam, az sem érdekelt, hogy ott van a gyereke.

Kint folytattuk, és végül pár pofon elsült, megrángattam, és kis híján majdnem olyat csináltam amit megbántam volna.

Ennyi mindent egy Tippmix miatt?

tegnapelőtt 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Szokásos dögunalmas verekedős kamu 🙄
tegnapelőtt 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Hadd mutassalak be neki: [link]
tegnapelőtt 18:46
 3/4 anonim válasza:
80%
Kérdező, te egy nagyon agresszív és ostoba ember vagy. (Feleslegesen balhéztál, úgyse nyernél semmit. Inkább legyél hálás, amiért nem a rendőrség vitt el.) Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
tegnapelőtt 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Otthonról is mixelhetnél neten, és akkor nem lenne ilyen szitu.
tegnapelőtt 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!