Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen gyakran szokott beszédt...

Milyen gyakran szokott beszédtéma lenni a tetoválásod?

Figyelt kérdés

Kérem, azok válaszoljanak, akiket érint, tehát van tetoválásuk látható helyen!

Olyan helyzetekben, amikor hosszabb ideig érintkezel valakivel, és csevegtek, például egy szolgáltatónál (kozmetikus, fodrász, esetleg üzlet, étterem, stb.), munkahelyen, ahol nem álltok közeli viszonyban, de azért sokat vagytok együtt, távolabbi ismerősökkel, új ismeretségek kialakulásakor - bármilyen élethelyzetben, ahol a másik fél ezzel indíthat meg egy beszélgetést.

Hogy szoktak ezek kinézni és számodra milyen érzés a tetoválásaidról beszélni?

Velem gyakran előfordul és néhány vicces esetem is volt már, de van, amikor kellemetlen, és kifejezetten utálom, amikor a "miért tetováltattad ezt és mi a jelentése" kérdés felmerül némelyiknél, mert erre nem minden esetben lehet jól válaszolni.

tegnapelőtt 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ritkán
tegnapelőtt 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem van,amikor megkérdezik,hogy van-e jelentése a tetkómnak,mert van, amelyik nem egyetértelmű számukra
tegnapelőtt 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém soha nem szokott beszédtéma lenni.
tegnapelőtt 17:46
 4/6 Metionin ***** válasza:
Nagyon ritkán. Van, hogy megdicsérik szolgáltatónál pl. fodrász, masszázs de ilyen helyekre ritkán járok. Meg néha keresztet vet pár néni a villamoson :D
tegnapelőtt 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb csak anyám és a párja kérdezősködött, mikor csináltattam 2 olyan mintát amiről nem tudták, hogy terveztem. Az egyiknek semmi jelentése, a másik jelentését nem akartam az orrukra kötni🤣, így arra is ezt mondtam, hogy semmi jelentése. Suliban egy csoporttárs dicsérte meg a hàtamon lévőt, kb ennyi. Talán a körmösöm is érdeklődött 1-2 kérdés erejéig, mikor új volt a legelső.
tegnap 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel tetoválok, kuncsaftok szoktak kérdezni, általában azt, hogy mennyire fáj.
tegnap 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!