Miért lehet az, hogy semmilyen sikeremet nem tudom megélni, átérezni, örülni neki, hanem máris a következő "letudandó" lépésen gondolkodom, és soha nem vagyok elégedett magammal, soha nem érzem elégnek magamat?
Figyelt kérdés
jan. 2. 21:03
1/4 anonim válasza:
Az életed során bármikor, bárki kötötte a szeretetét bizonyos dolgokhoz? Történt olyan, hogy éreztették, hogy a szeretetük feltételekhez, pl. teljesítéshez vagy teljesítményhez kötött?
A többi érzelmet kellően át tudod érezni, meg tudod élni?
Éreztette veled valaki, hogy nem vagy elég? Voltak feléd szürreálisan nagy elvárásokkal? (ne haragudj a kérdés cunami miatt)
2/4 anonim válasza:
Ismerős az érzés: csak a következő-, a következő feladat-probléma a fontos. Meg kell állni, átgondolni, hogyan álljunk hozzá a feladathoz, megoldani azt, majd amikor ez megtörtént, akkor is meg kell állni átgondolni, hogy hogyan is oldottam meg, mi volt benne a jó, min kell változtatni legközelebb. Egy nap 24h., nem kell mindent belesűríteni, meg általában minden megoldódik valahogy. Nem érdemes önmagunkat leelőzni:).
3/4 anonim válasza:
Túlzott perfekcionizmus, másoknak való megfelelési kényszer, alacsony önbecsülés. Hosszú önismereti munka ezen az úton elindulni, akár szakemberrel, akár anélkül, de érdemes dolgozni magadon. Azokat a kérdéseket tedd fel magadnak, amiket az 1-es válaszoló írt, nagyon jó kérdések.
4/4 anonim válasza:
Megfelelési kényszer? Gyerekkorodban a szüleid nem voltak hajcsárok, vagy állandóan lekicsinylették, nem értékelték eléggé a sikereidet, ezért folyton valami újat keresel, hátha azt végre elismerik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!