Szerintetek pszichológushoz kellene fordulnom ezzel?
30 éves vagyok de gyakran érzem magam gyereknek. Pláne ilyenkor a karácsonyi időszakban. Szeretek hazajárni, s újraélni a gyerekkori karácsonyt. Párom nem is érti ezt, egyrészt neki vidéken vannak a szülei másrészt náluk sosem volt olyan meghitt semmi.
Ma is hazajöttem egy napra tvzni szüleimhez.
Adalék a sztorihoz: meleg pár vagyunk, nincs gyerekünk. Ugyanakkor a párom megjegyezte h itt az ideje saját szokásokat kialakítani. Én viszont kevésbé vagyok biztos a kapcsolat tartósságában, ezért is karácsonyoztunk karacsony előtt, ünnepek alatt mindenki otthon volt.
Régebben szingliként is rengeteget jártam haza, honvagyam volt.
Mit tegyek szerintetek? Szüleim se lesznek fiatalabbak...
Nem érzem gondnak ha gyerek vagy. Ki mondja meg, hogy hogyan kellene viselkedni ?
35 vagyok és ugyan úgy gyerekként viselkedés közben élvezem a felnőtt lét előnyeit is.
Ide rengeteg dolog belefér. Minden olyan amit gyerekként csinálsz de felnőttként már azért fura.
Én elég gyakran állok meg biciklivel is nyikorgó fékkel meg 10 métereket csúszok farolva.
Gyerekként csinál általában az ember de én még most is élvezem.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!