Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek pszichológushoz...

Szerintetek pszichológushoz kellene fordulnom ezzel?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok de gyakran érzem magam gyereknek. Pláne ilyenkor a karácsonyi időszakban. Szeretek hazajárni, s újraélni a gyerekkori karácsonyt. Párom nem is érti ezt, egyrészt neki vidéken vannak a szülei másrészt náluk sosem volt olyan meghitt semmi.

Ma is hazajöttem egy napra tvzni szüleimhez.

Adalék a sztorihoz: meleg pár vagyunk, nincs gyerekünk. Ugyanakkor a párom megjegyezte h itt az ideje saját szokásokat kialakítani. Én viszont kevésbé vagyok biztos a kapcsolat tartósságában, ezért is karácsonyoztunk karacsony előtt, ünnepek alatt mindenki otthon volt.

Régebben szingliként is rengeteget jártam haza, honvagyam volt.

Mit tegyek szerintetek? Szüleim se lesznek fiatalabbak...

tegnapelőtt 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Az előző 15 kérdésednél is leírtuk, hogy igen, pszichológushoz kéne már fordulnod. Fél éve rendszeresen írod ki a kérdéseket, amik mind arról szólnak, hogy szakíts-e. A válaszok, tanácsok egyértelműen nem érdekelnek, különben már fél év alatt szakítottál volna és egy pszichológust is felkerestél volna. Mi értelme van egy újabb kérdést kiírni, ha úgysem érdekel, amit írunk?
tegnapelőtt 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem gondnak ha gyerek vagy. Ki mondja meg, hogy hogyan kellene viselkedni ?

35 vagyok és ugyan úgy gyerekként viselkedés közben élvezem a felnőtt lét előnyeit is.

tegnapelőtt 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:
2) mire gondolsz pontosan? Mi az ami gyerekes?
tegnapelőtt 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ide rengeteg dolog belefér. Minden olyan amit gyerekként csinálsz de felnőttként már azért fura.

Én elég gyakran állok meg biciklivel is nyikorgó fékkel meg 10 métereket csúszok farolva.

Gyerekként csinál általában az ember de én még most is élvezem.

35F

tegnapelőtt 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ehhez pszichológus kellene. Alapesetben mindenki szeret hazajárni a családjához az ünnepekre. Talán inkább a kapcsolatodon kellene elgondolkodni, hogy miért kételkedsz a tartósságában.
tegnapelőtt 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj szerintem, ha bennünk megmarad a felnőtt gyermek, így könnyebben át lehet vészelni sok dolgot, amit az élet ad.
tegnapelőtt 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A leírtakból egyetlen problémám az, hogy nem bízol a kapcsolatban és Karácsony egyik napját sem töltötted pároddal. 1 hónapos kapcsolataimban is 25-27 között megoldottuk valahogyan. Nem lennél a párom és szintén meleg vagyok.
tegnapelőtt 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!