Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az előnytelen külsejű, elhizot...

Az előnytelen külsejű, elhizott férfiak miért rendesebbek, kedvesebbek?

Figyelt kérdés
Nőként ezt tapasztalom!
jan. 1. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem mind, de sokuk szangvinikus. Megelégszik-, elfogadja, hogy nem tud/nem akar változtatni a súlyán, így ebből adódóan az élet más területére is átterjed ez az elfogadás, lelki béke.
jan. 1. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Kövér férfi vagyok, és soha az életben nem voltam senkivel sem kedves, akivel tudok kicseszek. Kikérem magamnak ezt az állítást. Egyáltalán miért legyek kedves? Azt adom amit kapok. Szerintem te a kövér és CSÓRÓ férfiakra gondolsz, azok ilyenek, talalkoztam ilyennel, mosolyog, szépen beszél, rendes.. mondom mi a fax? Erre látom valami kis nyomi autója van, na mondom ez sem férfi hanem valami fiúcska..
jan. 2. 01:02
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Hát én ennek az ellenkezőjét tapasztalom általában, akár nő esetében is. Az előnytelen külsejű emberek nem sokszor voltak velem kedvesek, sőt inkább ők b.szogattak mindig. Pesten például sok atrocitás ér megkeseredett lecsúszott emberek által, míg ha valaki udvarias, általában vállalhatóan néz ki.

Szerintem a válasz a kérdésedre nem feltétlenül kompenzáció, lehet, egyszerűen amit mi előnytelennek vélünk, azzal ő tökre meg van békélve és nincs oka g.cizni.

jan. 2. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!