Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigányoknál miért szokás...

Cigányoknál miért szokás közvetlenül egy szebb bútor vagy egy szebb háttér előtt szelfizni? Szinte mindig látok olyanokat,akik direkt más házában,vagy ott szelfiznek ahol új bútor van és szebb háttér.

Figyelt kérdés
Ismerek olyat,aki szó szerint putriban él, és ismerőse házában szelfizik,akinek szép igényes és rendezett a lakása.

jan. 1. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert ezzel is mutatják a "felsőbbrendűségüket".
jan. 1. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Más is csinálja ezt.Ha nem találod ki magadtól,hogy vajon miért,akkor nem lehetsz valami túl agyas.Vagy esetleg kb. 8 éves lehetsz.
jan. 1. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Tudom,hogy miért😂csak kíváncsi vagyok mások véleményére is
jan. 1. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

#1: Nem felsőbbrendűségről van itt szó, sokkal inkább egyfajta dicsekvésről.

Olyan ez, mint a rapper szubkultúrában az arany ékszerek. Az USA-ban alig találni olyan rappert, akár profit, akár az amatőr szférában, aki ne villogtatná valami drága élszerét, akkor is, ha egyébként meg olyan szegény, hogy felkopik az álla.

jan. 1. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok cigány, de én se szelfiznék a ganyédomb előtt, ha meg akarom magam mutatni.
jan. 1. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Így akarják kimutatni hogy nagy lábon élnek és hogy nekik a pénz nem akadály, de valóságban olyan csórok, hogy egy kiló kenyeret nem tudnának megvenni.
jan. 1. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:

#6 Igen,egy szelfi kedvéért a kínai piacos Gucci szőnyegen szelfiztetik a gyerekeket,

Aztán meg nem tudsz adni egy ezrest 10.eig kenyérre még megkapom a családit?

jan. 1. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Mert komplexusosak tudják hogy mennyien utalják őket és kompenzálni akarnak. Ennyiből áll az életük
jan. 1. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jobbnak, módosabbnak tűnjön, ne egy putrisnak.
tegnapelőtt 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert komplexusosak.Ezért imádják az arany dolgokat is,mégha kamu is.
tegnap 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!