A kérdező szavazást indított:
Igen
nagyjabol
alacsony
34 szavazat
1/16 anonim válasza:
Átlagos férfi 180cm.
A 170 alacsony, nőben viszont már egész jó magasnak számít.
2/16 anonim válasza:
Gyors google ezt dobta ki: "A fiúk átlagosan 177,3, míg lányok 163,7 centire nőnek."
Így nem hogy nem magas, hanem átlag alatti. Nem sokkal, így max "átlagos" kategória aljába belefér. De semmiképp se magas.
3/16 anonim válasza:
Egy 170 cm-től alacsonyabb személyhez képest mindenféleképpen..
4/16 anonim válasza:
Ez a magasság rendben van egy férfinak.Lehetne kicsit magasabb is, de oké, semmi vész, ezzel a magassággal már nem lesz baj.Ez már normális magasság egy pasinak is. Hogy oké,rendben van.Hogy nem lenne baj,ha egy kicsit magasabb lenne,de így is,jó;ez a magasság már rendben van.
5/16 anonim válasza:
170cm az picit alacsony. Én pl 167cm vagyok nőként, magasnak titulálnak, csak mert mindenki 160alatt van az ismerősi barátnői körömben, pedig átlag magasságú vagyok, párom 172cm, alacsony a többi haver, ismerőseinél, alacsonynak számít egy felnőtt férfinál a 170.. az öcsém 16évesen 180.. Súly is fontos.
6/16 anonim válasza:
Persze ha az a férfi nő akkor magasnak számít.
9/16 anonim válasza:
Én 168cm vagyok. Nincs ezzel semmi. meg kell szokni és kész.
10/16 anonim válasza:
Hány éves vagy 9es és hány kg ekkora magassághoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!