A magyar lakosság mennyi százaléka kezdhette az új évet totál részegen?
Figyelt kérdés
jan. 1. 09:45
11/15 anonim válasza:
Én elég proli helyen lakom, de még itt sem volt igazán semmi. Egyik lakásban szólt hajnal 1-ig a tüc-tüc zene, z is csak azért zavaró, mert panel és minden zaj átjön.
Ha számszerűsíteni kellene akkor a 30% fogyasztott aktívan alkoholt (értsd nem csak koccintós pezsgő) és ennek a töredéke volt "totál" részeg.
12/15 anonim válasza:
Bp belvárosában voltam, úgymond a bulinegyed erőterében, igaz ott kb 60%-ban külföldiek voltak ha nem több de alig láttam piáló részeg embereket. Bp mellett lakom falun 1:00 óra körül hazaértem itt meg aztán abszolút csend volt mindenhol, mármint pár helyről hallatszott még durrogtatás de ennyi. Fura volt.
13/15 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy milliós nagyságrend. Én is köztük voltam, szerintem először és utoljára.
14/15 anonim válasza:
Szerintem is a fele: 50-55%-a tuti.
Ez a társadalom sosem fog tanulni.
15/15 anonim válasza:
A fiatalok és az amúgy is piásabb emberek nagy része biztos. Az átlag emberek közt szerintem nem olyan magas ez az arány. Ittak egy-két pohárral és ennyi, de nem részegedtek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!