Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar lakosság mennyi...

A magyar lakosság mennyi százaléka kezdhette az új évet totál részegen?

Figyelt kérdés

jan. 1. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Biztos sokan. Szerencsére én nem. :)
jan. 1. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
30%
jan. 1. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerint3m nem sok.

Én korábban minden évben hallottam ahogy az utcánkban vonulnak a jbl el vagy énekelve orditva üvöltözve részegen a diszkópatkányok, állandó éjszakai forgalom, aztán kihallattszódó házibulik mindenhonnan, a mostani években meg szinte semmi. Éjfélkor is csak egy lightos csendesebb csapat haladt csak el.

Régen voltak csak szerintem igazi bulik.

jan. 1. 09:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

hány %-a...

38,6%

jan. 1. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
vezető ország vagyunk az alkoholfogyasztás listáján, szóval sokan.
jan. 1. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
50% biztos.
jan. 1. 10:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Megittunk pár sört az este, de nem voltunk totál részegek. Most a részeges szomszédom sem ordibált, lehet itthon sem volt.
jan. 1. 10:43
 8/15 Barnabas333 ***** válasza:
67%
Egy sört és egy cidert ittam meg. Többet ittam előtte pénteken. Akkor 3 sör.
jan. 1. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az előző évekkel ellentétben, idén kevesebben voltak részegek. Legalábbis az utcáról beszűrődő zajok alapján gondolom ezt.

Idén nem voltak csapatokba verődött fiatalok, vagy náluk idősebbek, önkívületi állapotban üvöltő, hörgő részegek az utcán, ahogy buli zajok sem. Pedig régebben volt mindegyikből jócskán.

jan. 1. 11:23
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehet, kedves 9, hogy ez csak a bulizási szokások változása miatt alakult így?

Az újév kiváló alkalom az aljanépnek arra, hogy jól bab...on, hisz agyban erre telik tőle... Ez évekkel ezelőtt is így volt, s most is így van.

jan. 1. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!