Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ilyen perverzek...

Tényleg ilyen perverzek lennének a melegek?

Figyelt kérdés

Itt a Gyakorin (főleg a homoszexualitásban, de több helyen is) sok furcsa kérdést olvasok. Heteró barátot hogyan tegyünk meleggé, hogyan sz@phatnám le a heteró barátomat, hogyan verhetném ki vele együtt. Az illetőt csak a (már bocsánat) f@sz érdekli és semmi más.

A melegek nagy része tényleg ilyen perverz lenne? Ha ez igaz, akkor miért járatnak le ezzel a viselkedéssel más normálisan élő meleget?

(Nem vagyok homofób, épp ellenkezőleg, de szerintem tartsuk tiszteletben más szexualitását és ne nyomuljunk.)

dec. 31. 10:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
19# Rádnyomult egy meleg? Vagy miért érint annyira érzékenyen téged ez a téma? Hisztisebb vagy a melegek többségénél, ők nem hisztiznek ennyit, mint te. Nem hiszem, hogy ez olyan mindennapos dolog lenne, mint ahogy itt azt előadod.. Te csak szeretnéd, hogy egy meleg pasi rádmozduljon, elmondjam, mi a valódi igazság? Hogy a kutyának se kellesz, melegeknek akkor se kellenél, ha te lennél az utolsó pasi a földön.
dec. 31. 11:56
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Élőben biztos, hogy sokkal kevesebb ilyen ember van, de a neten egyszerűen mindenki sokkal jobban szabadjára engedi a hülyeségeit, legyen szó némi vágyakról, idióta elméletekről, vagy csak hétköznapi bunkóságról. Ahol meg teljesen anonim módon lehet írogatni, ott pláne sokan szeretik kiélni azokat a vágyaikat, amiket személyesen szóba sem mernek hozni.

Ezen az oldalon rengetegen adják elő magukat úgy, mintha az élet császárai lennének, közben nagy nullák, ez is ugyanaz. Következménye úgysem lesz, de legalább eljatszhat a gondolattal.

A való életben én ilyeneket például egyetlen meleg ismerősömtől sem hallottam, max annyit, hogy xy de jó pasi, kar, hogy hetero. Ennél durvabbat konkrétan soha. De ilyet én is mondtam már, csak fordítva, xy kar, hogy meleg, mert amúgy nekem nagyon bejönne. Na bumm, és akkor mi van?

dec. 31. 11:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

' 5/22 A kérdező kommentje:

4) Csak az a pár perverz éppen elég arra, hogy rossz színben tüntessék fel a melegek nagy részét. Nem véletlenül feszengenek a heteró srácok, ha köztudottan egy meleg ember van a közelükben.'

Elég nagy baj, ha valaki a gyakoriról tájékozódik arról, milyenek a melegek. Felnőtt embernek kellene hogy legyen annyi esze, hogy nem a név- és arctalan kommentek alapján ítél meg egy csoportot.

Ami meg a másik felét illeti a kijelentésednek, Kérdező: nem vettem észre, hogy a heteró fiúk annyira feszengenének, ha egy köztudottan meleg férfi is van a társaságban. A többségük ugyanis tisztában van azzal, hogy a melegek sem akarnak ráugrani mindenkire, basszus. Miért gondolják azt sokan, hogy a melegeknek mindegy, csak pasi legyen?

dec. 31. 12:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem inkább pasi dolog, mert a hetero férfiaknál is kb ez a színvonal. Tele az oldal bizarr fétises kérdésekkel a nők felé is.
dec. 31. 12:12
 25/30 A kérdező kommentje:

22) Örülök, hogy ezt tapasztaltad. Én is abban bízom, hogy a nagy többség normális. Csak ezek az ocsmány dolgok amiket olvasok és hallok, azok megviselnek.

De mielőtt ismét félreértené valaki. Azért írtam ki a kérdést (és igen kissé provokatív módon) mert ilyen még nem született ezen az oldalon, és kíváncsi voltam az ebben a körben mozgó emberek véleményére. Ennyi.

dec. 31. 12:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
25# Miért érdekel téged ennyire a melegek világa, ha heteró vagy? Mert gondolom az vagy. Nekem ez fura. Heteró srácként neked csajok után kéne hajkurászni, nem a homoszexuálisok életével kellene foglalkoznod.
dec. 31. 12:23
 27/30 A kérdező kommentje:

Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszát, de még nyugodtan jöhetnek újak.

Ez az első kérdésem ebben a témában és ezen az oldalon is. Ezért kérlek nézzétek el, amennyiben nem jól fogalmaztam.

Abban egyetértünk, hogy mindenhol sok a perverz, ami eléggé aggasztó, de szerencsére a nagy többség nem ilyen.

dec. 31. 12:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Hidd el a heterók is ugyanolyanok.
dec. 31. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:

Minden szexuális beállítottságú csoportban vannak ilyen egyének, ez nem specifikus annak egy csoportjára.

Ennek az oldalnak, tisztelet a kivételnek, az aktív tagjai nagy részének nincs rendben valami az életében, általában magány, szóval ezt is bele kell kalkulálni egyes válaszokat olvasva.

dec. 31. 23:34
 30/30 Szolovjov ***** válasza:
0%
Igen a bu*iság eleve egy beteges abnormális perverzió.
dec. 31. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!