Itt a Gyakorin (főleg a homoszexualitásban, de több helyen is) sok furcsa kérdést olvasok. Heteró barátot hogyan tegyünk meleggé, hogyan sz@phatnám le a heteró barátomat, hogyan verhetném ki vele együtt. Az illetőt csak a (már bocsánat) f@sz érdekli és semmi más.
A melegek nagy része tényleg ilyen perverz lenne? Ha ez igaz, akkor miért járatnak le ezzel a viselkedéssel más normálisan élő meleget?
(Nem vagyok homofób, épp ellenkezőleg, de szerintem tartsuk tiszteletben más szexualitását és ne nyomuljunk.)
1) Nagyon sajnálom, ami veled történt, de szerencsére nem mindegyik ilyen szörnyeteg.
2) Esetleg saját tapasztalatod van ezzel kapcsolatban?
dec. 31. 10:37
3/30 anonim válasza:
Nem. Vannak perverzek, akik közt vannak melegek is. Ennyi.
dec. 31. 10:39
4/30 anonim válasza:
Nem találkoztam még ilyen kérdéssel itt a gyakorin, de azt sem hiszem el, hogy bárki is komolyan tenne fel ilyen kérdést. Szerintem ezeknek a java troll.
A kérdésedre a válasz: nem, a melegek nem ilyenek. Vannak köztük perverzek, ahogy a heterók között is, de durva általánosítás lenne azt mondtani, hogy mindegyik ilyen.
dec. 31. 10:44
5/30 A kérdező kommentje:
4) Csak az a pár perverz éppen elég arra, hogy rossz színben tüntessék fel a melegek nagy részét. Nem véletlenül feszengenek a heteró srácok, ha köztudottan egy meleg ember van a közelükben.
dec. 31. 10:45
6/30 anonim válasza:
Nem. Rengeteg teljesen normális meleg férfi létezik. Csak itt összetömörül a szenny meg a trollok.
dec. 31. 10:46
7/30 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett törölve a válaszom, de biztos tilos leírni, hogy engem egy rokonom molesztált kisgyerekként és most egy férfival él együtt...
dec. 31. 10:52
8/30 anonim válasza:
Minek olvsgatod akkor a homoszexualitás kategóriát? Tudod, ott melegek vannak, bármily meglepő is neked. Ha nem tetszik, nem kell olvasnod. A szó, amit keresel, az a magamutogatás, neked az nem tetszik. Ha nem tetszene a téma, nem olvasgatnád egyáltalán a meleg topikot.. Szóval van egy rossz hírem a számodra.. Szerintem az írásod nem más, mint egy panaszkodásba burkolt nettó önfényezés (én mennyivel jobb vagyok, mint a csúnya, rossz, gonosz melegek), emellett mártír komplexusod van, egy nagy adag álszentséggel, álnaivitással és álprüdériával nyakonöntve.
dec. 31. 10:54
9/30 anonim válasza:
általában azok írogatnak ide, akiknek nincsenek barátaik, a helyi meleg közösség nem fogadja be, a környezetében nem vállalja fel,stb. így itt élik ki szexuális vágyaikat, ami idővel elszabadul, mert a fantáziáját már nem elégíti ki egy átlagos vágy. Ezek az emberek általában csak hangemberek. Rájuk írsz és eltűnnek, nem mernek találkozni se.
dec. 31. 10:59
10/30 A kérdező kommentje:
6) Ezt nem is tagadom. Az én ismerősi körömben is akad 1-2, akik teljesen normálisak. De akkor mire fel hallom mindenhonnan azt, hogy egy meleg nehogy ,,rám másszon"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!