Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ilyen perverzek...

Tényleg ilyen perverzek lennének a melegek?

Figyelt kérdés

Itt a Gyakorin (főleg a homoszexualitásban, de több helyen is) sok furcsa kérdést olvasok. Heteró barátot hogyan tegyünk meleggé, hogyan sz@phatnám le a heteró barátomat, hogyan verhetném ki vele együtt. Az illetőt csak a (már bocsánat) f@sz érdekli és semmi más.

A melegek nagy része tényleg ilyen perverz lenne? Ha ez igaz, akkor miért járatnak le ezzel a viselkedéssel más normálisan élő meleget?

(Nem vagyok homofób, épp ellenkezőleg, de szerintem tartsuk tiszteletben más szexualitását és ne nyomuljunk.)

dec. 31. 10:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
14%
Ihen ha ők betegek, legyen akkor más is.
dec. 31. 10:28
 2/30 A kérdező kommentje:

1) Nagyon sajnálom, ami veled történt, de szerencsére nem mindegyik ilyen szörnyeteg.

2) Esetleg saját tapasztalatod van ezzel kapcsolatban?

dec. 31. 10:37
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vannak perverzek, akik közt vannak melegek is. Ennyi.
dec. 31. 10:39
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Nem találkoztam még ilyen kérdéssel itt a gyakorin, de azt sem hiszem el, hogy bárki is komolyan tenne fel ilyen kérdést. Szerintem ezeknek a java troll.

A kérdésedre a válasz: nem, a melegek nem ilyenek. Vannak köztük perverzek, ahogy a heterók között is, de durva általánosítás lenne azt mondtani, hogy mindegyik ilyen.

dec. 31. 10:44
 5/30 A kérdező kommentje:
4) Csak az a pár perverz éppen elég arra, hogy rossz színben tüntessék fel a melegek nagy részét. Nem véletlenül feszengenek a heteró srácok, ha köztudottan egy meleg ember van a közelükben.
dec. 31. 10:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rengeteg teljesen normális meleg férfi létezik. Csak itt összetömörül a szenny meg a trollok.
dec. 31. 10:46
 7/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, miért lett törölve a válaszom, de biztos tilos leírni, hogy engem egy rokonom molesztált kisgyerekként és most egy férfival él együtt...
dec. 31. 10:52
 8/30 anonim ***** válasza:
67%
Minek olvsgatod akkor a homoszexualitás kategóriát? Tudod, ott melegek vannak, bármily meglepő is neked. Ha nem tetszik, nem kell olvasnod. A szó, amit keresel, az a magamutogatás, neked az nem tetszik. Ha nem tetszene a téma, nem olvasgatnád egyáltalán a meleg topikot.. Szóval van egy rossz hírem a számodra.. Szerintem az írásod nem más, mint egy panaszkodásba burkolt nettó önfényezés (én mennyivel jobb vagyok, mint a csúnya, rossz, gonosz melegek), emellett mártír komplexusod van, egy nagy adag álszentséggel, álnaivitással és álprüdériával nyakonöntve.
dec. 31. 10:54
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
általában azok írogatnak ide, akiknek nincsenek barátaik, a helyi meleg közösség nem fogadja be, a környezetében nem vállalja fel,stb. így itt élik ki szexuális vágyaikat, ami idővel elszabadul, mert a fantáziáját már nem elégíti ki egy átlagos vágy. Ezek az emberek általában csak hangemberek. Rájuk írsz és eltűnnek, nem mernek találkozni se.
dec. 31. 10:59
 10/30 A kérdező kommentje:
6) Ezt nem is tagadom. Az én ismerősi körömben is akad 1-2, akik teljesen normálisak. De akkor mire fel hallom mindenhonnan azt, hogy egy meleg nehogy ,,rám másszon"?
dec. 31. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!