Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korotokig hittetek...

Hány éves korotokig hittetek a Mikulásban?

Figyelt kérdés
dec. 30. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Valahol 8-9 éves korom körül kezdtem annyit kérdezősködni, hogy a szüleim már inkább elmondták, mi is a helyzet, mert tudták, hogy kapizsgálom a dolgot.
dec. 30. 23:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem létezik?????? 😢😢😫😟🥺
dec. 30. 23:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
6-7 lehettem, vicces, emlékszem, hogy hittem a Mikulásban, de tudtam, hogy sokan eljátsszák, hogy ők azok, mert már 5 évesen is gyanús volt, hogy a Mikulás ugyan olyan munkásbakancsot hord, mint a gondnok bácsi..
dec. 30. 23:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 9 éves koromig hittem abban, hogy van egy valós mikulás, aki hozzánk jön. Az egyéb ovis és hasonló nikulások nem zavartak össze, talán úgy fogtam fel, hogy ők valamiféle segédei az igazinak, mert ő nem tud/nem akar személyesen jelen lenni.
dec. 30. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:
7. evesen, fura volt hogy az osztarsam anyja volt a mikulas a suliban 😀
dec. 30. 23:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Micsodaaa a Mikulás nem létezik???

És most kell megtudnom 40 évesen???

dec. 30. 23:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem valahogy úgy csinálták hogy nem is emlékszem mikor tudtam meg, meg szerintem olyan nagy nyomot nem is hagyhatott a ténye. vagy csak simán hagytak rájönni, én meg meg hamarabb nem is kérdeztem rá, vagy valami nagyon egyszerű magyarázattal letudták, de szerencsére nem okozott gondot
dec. 31. 00:07
 18/22 anonim ***** válasza:
4
dec. 31. 01:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6-7. Akkor egy ideig kamunak gondoltam, de aztán megtudtam, hogy ő valós személy volt, és hogyan alakult ki belőle ez az ünnep. Szóval ez így az eredettörténettel szerintem jobb érzés, mint a kisgyerekkori mikuláshívőség. Kár ennyire mesebelei köntösbe tenni szerintem 🎅
dec. 31. 02:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Sose hittem, annál több eszem volt.
dec. 31. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!