Legalább őszinte volt vagy bunkó volt ez a lepattintás ?
Tetszett egy pasi..nem sokat beszéltünk azelőtt de ismertük egymást. Szívesen össze is jöttem volna vele, mert egy hónapja nincs barátnője. És igazából amikor ezt mondta majdnem el is nevettem magam de amúgy cuki volt..csak azon gondolkodtam hogy amúgy erre lehet más másképp reagált volna mint egy nevetés meg pici csalódás. Elmondtam neki a dolgokat erre ő : -“nincs barátnőre kapacitás, munkám sincs most, annyi pénzem sincs, tudom mivel jár ez az egész na arra idegrendszer meg lelki béke sem van nagyon..másrészt ki vagyok égve mint a rongy, jó nekem egyedül, de tetszel amúgy csak én ide már kevés vagyok, egy alkalmat tudom magamnak meg neked felajáni a szilveszteri party alatt és így kb nekem ennyi volt a szerepem”
Persze nemet mondtam nem nagyon hatotta meg legalábbis úgy lattam Mi a véleményetek erről? 32 éves a srác én 34
Én is ugyanígy érzek, pedig 10 évvel fiatalabb vagyok xd lehet bunkó volt de legalább nem akar átejteni és pontosan tudja mit akar. Nyilván nem hatotta meg, hiszen nem akar semmi komolyat.
Hanyagold, keress olyat akivel kölcsönös szintű az érdeklődés
Ez is most vagy soha pasi?🤣
Ha szilveszterkor nem találkoztok akkor már ugrik az egész?
Hát nem ugy néz ki az egész mintha érdekelnéd.
Szerintem korrekt volt, hogy elmondta mit akar. de te is tudd te mit akarsz és ne menj bele, ha ez nem az.
Amúgy lehet itt kicsit gyors volt az ismerkedés, lehet hamarabb jutottatok el ide, hogy amikor még neki nem is nagyon volt ideje, hogy kiderüljön mennyire hatsz rá. De az biztos, hogy jelenleg nem nagyon.
Szerintem majd az idő eldönti, hogy esetleg ha kicsit összeszedi magát akkor felébred e benne komolyabb érdeklődés feléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!