Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordult veled, hogy egy...

Előfordult veled, hogy egy másik ember halálát kívántad?

Figyelt kérdés
ma 02:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ma 02:19
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Még sosem meséltem senkinek. Anyukám haldoklott és szörnyű fájdalmai voltak (rákos volt). Bent voltam nála a kórházban és aludt. Egyszerre csak kifújta a levegőt és nem lélegzett. Én csendben néztem. Aztán hirtelen újra levegőt vett és kinyitotta a szemeit és rémülten nézett. Nekem meg majdnem kiszaladt a számon, hogy nyugodtan elmehet. Szerencsére nem mondtam. Azt láttam, hogy már szenved, de valami itt tartja és talán én voltam az aki miatt nem akart elmenni. Sokszor beszélt valakihez suttogva aki az ágya mellett állt (de nem láttam ott senkit) és mondta neki hogy nem. Szóval éreztem, hogy már szenved, de nem mer meghalni, ezért mondtam neki majdnem, hogy menjen nyugodtan. Utána elmentem a kórházból és ott ültem a vonaton és az járt a fejemben, hogy tulajdonképpen majdnem azt mondtam az Anyukámnak, hogy haljon meg. A következő napokban látogattam, de nem volt ilyen eset. Néha leállt a légzése egy kis időre, de nem akartam győzködni, nem volt már ez bennem. 2 nap múlva, a látogatási idő előtt, Anyukám meghalt. Amikor értesítettek, bementem a kórházba. Még ott volt az ágyon, egy fekete zsákban. Széthúzták a fekete zsákot, hogy elköszönjek tőle. Nagyon csalódott arckifejezést láttam az arcán. Én akkor úgy éreztem, hogy mintha tudta volna, hogy eljött a pillanat és nem akart elmenni. Azóta milliószor lejátszottam a búcsú pillanatát a fejemben és sokszor elgondolkodom azon, mi történhetett, miért volt csalódott az arckifejezése. Lehet egy görcs közben halt meg, nem tudom. Mindenesetre a nővérek azt mondták, hogy békében ment el, csak elaludt.

De bas szus, belegondolva, hogy azon a szombat délutánon én majdnem azt mondtam neki, hogy haljon meg, ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy de jó, hogy kaptunk még egy kis időt együtt és örültem volna, az csak annak a jele, hogy egy féreg vagyok.

ma 02:58
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
A Nyáron történt. Csak annyit mondtam engem majdnem elütö auto elöl vissza lépve. Remélem nem éred meg a karácsonyt. Novemberben temették el.
ma 03:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ma 06:39
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
igen, ra fel evre meg is halt egyebkent. Erdekes volt az a fekete zaszlo es gondolkodtam ki lehetett, eleg szarul volt valamit elkapott meg erosen cigizett es olyan buz volt, probaltam megbeszelni vele, ez a katranyos cigi, ha ecigi akkor oke. De neki a katrany kellett. Nem tudtam szelloztetni szo szerint. Es tenylegy azt akartam dogoljon bele a cigibe mert ha egy fertozest elkap neki annyi annyit cigizett. Aztan egynap mar nem letezett.
ma 07:41
 6/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
26%
persze, állandóan. ha bárki a legkisebb kellemetlenséget okozza nekem, legszívesebben kínhalálra ítélném. persze civilizált vagyok és nem gondolom komolyan, de az érzés jön magától.
ma 07:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, de hányszor!
ma 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze. Karácsonykor üzentem is, amikor ment az ikonikus mondat, a tévével együtt mondtam neki: "Kellemes karácsonyt te mocskos állat! És boldog új évet!"
ma 09:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, egy csomó ember megérdemli mert csak káros a társadalomra nézve.

Én azt bírom amikor jönnek azzal a dumával hogy ilyenkor én se vagyok jobb náluk de szerintem egyenesen sértő hogy egyébként normális embereket egy szinten tartanak ezekkel az állatokkal 😃

ma 10:37
 10/14 anonim válasza:
100%
Én nem kívánom senkinek a halálát, de egyeseknek kár volt megszületni, az tuti.
ma 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!