26 éves vagyok, szeretném megnézni a Sonic a sündisznó filmet a moziban, de a barátom akivel megbeszéltem, most nem akar eljönni velem mert szerinte az túl gyerekes. Szerintetek is túl gyerekes?
Figyelt kérdés
tegnap 22:12
1/13 anonim válasza:
Megvan még a jegye?
Ha veszel nekem popcornt is, elmegyek veled.
2/13 anonim válasza:
Ha Corvin moziban mész, én is elmegyek veled. Én veszek neked popcornt is.
3/13 anonim válasza:
És ha az, akkor mi van? Ha szeretnéd megnézni nézd meg. Ne azért ne tegyél meg valamit mert másnak van róla rossz véleménye. (Kivéve ha az a valami illegális.)
4/13 anonim válasza:
Velem a barátnőm nem akarta megnézni a Warcraft filmet.
engem meg érdekelt és elmentem egyedül.
6/13 anonim válasza:
Jaj ez a kérdező egy aberrált beteg.
Ilyen "felnőtt csecsemő" szindrómája van, és azért irkál ki csomó ilyen kérdést amiben azt várja hogy megerősítő választ kapjon a mentális zavarára, és erre élvezkedik.
8/13 anonim válasza:
Az 50-hez közeli kolléganőmmel a Barbie filmet néztem meg.
Párommal meg a mostanában a filmesített Disney filmeket is megnézzük a moziban. Most legutóbb a Wicked filmet néztük meg.
Mikor vetítették, akkor a Mariót, mert párom kedvence.
A Wicked előtt a Vaiana 2-t néztük meg.
Kérdező, menj el egyedül, ha moziban szeretnéd megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!