Minden este làtok egy sűndisznòt a kertünkben.ugy hallottam hogy vizet kell neki adni.de hova tegyem hogy megtalàlja? Ès milyen kajàt? 22 kor szokott elôbujni
Figyelt kérdés
aug. 1. 10:38
1/17 anonim válasza:
Érdemes olyan helyre rakni ahol sűrűbb a növényzet, ott szeretnek bujkálni. Egyébként a süniknek lehet macska eledelt adni, de a fressnapfban van külön sünöknek való táp és konzerv.
2/17 anonim válasza:
Amerre közlekedik oda tedd. Macskatáp vagy konzerv megfelelő nekik.
3/17 anonim válasza:
Én mindig teszek ki egy nagy műanyag virágcserép alátétben vizet elsősorban a madaraknak. Aztán pár éve észrevettem, hogy este a süni első útja is oda vezet, mikor előbújik. Azóta csináltunk sün házat, betettük a bokrok alá, abban lakik. Kellett 2-3 év mire beleköltözött, de azóta ott tanyázik.
Ha a bokrok alá teszed a vizet, a süninek jó, de a madarak ha felfedezik, veszélyes nekik, mert el tud bújni a macska. A sünit nem zavarja, ha nyílt területen van.
4/17 anonim válasza:
Nálam a fekete napraforgómagot jobban szeretik a macskakajánál, de azt is megeszik.
5/17 anonim válasza:
Pl egy virág alátétbe is tehetsz vizet, vagy margarinos dobozba. A macskatáp jó nekik. Szerintem bárhova teheted, megtalálja. Egész éjszaka mászkál, bejár mindent, a szaglása pedig nagyon jó.
6/17 anonim válasza:
Apró, száraz macskatáp, alacsony falu edényben, minél rejtettebben, eldugva letéve.
7/17 anonim válasza:
4es és többi, NE adj neki magvakat, könyörgöm
8/17 lali51 válasza:
#3 Milyen az a sün ház? Csinálnék én is.
9/17 anonim válasza:
Macskakaja és tiszta víz, SEMMI MÁST ne adj neki (tejet meg végképp ne, attól elpusztil!)
10/17 anonim válasza:
7es vagyok, gratulálok, azt pontozzátok le, aki kicsit is ért hozzá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!