Milyen kerítés (akár magas, akár föld alá is nyúló) szükséges, hogy kisebb termetű állatok NE jussanak át a kerítésen? Pl. erdei nyúl, sündisznó, hód, kacsa. Nem bánthatja őket semmi! Milyen szövésű/rácsozatú/anyagú, stb felel meg e célnak (több is)?
Egy olyan kupola mint ami csernobilban van.
Kacsa tud repülni, nyúl is több méter magasra ugrik.
Hát csinálj zárt kerítést, ha annyira ki akarod zárni a világot. Erdei nyúlról egyébként még nem hallottam.
Nem értitek. De ha nem értitek miért velem passzív-agresszívkodnak közületek egyesek, miért nem magát veszi az ilyen helyettem elő?!
Olvastam néhány helyen azt is, hogy nem csak a lyuk méret számít, hanem az is, hogy néhány állat - akármilyen kerítést csinálsz - valahogy AKKOR IS átjut rajta.
Na ezt a _valahogy_ szót/dolgot/akármit kell megszűntetni, hogy mindenképpen maradjanak bent és véletlenül se szökjenek ki a külvilágba, ne vesszenek el!
(Illetve egyben olyan kerítést, mely betörők betörési kísérletei - azaz rongálásai - során is bent tartsák ezeket a kisállatokat, ilyen esetben se vesszenek ezen fontos állatok el!)
Hatos, nem, nem jól értetted meg. 🙂
Éppen ezért egészítettem ki a fenti kiírást ezzel:
"...hogy mindenképpen maradjanak bent és véletlenül se szökjenek ki a külvilágba - ne vesszenek el!"
A cél, hogy a kis és közepes termetű állatok se tudják elhagyni ezt az eléggé nagy területet, azaz: folyamatosan védve maradjanak!
(Illetve alatta: aljas betörők - esetleges - rongálása esetén is maradjanak bent, maradjanak védve!)
"aljas betörők - esetleges - rongálása esetén is maradjanak bent, maradjanak védve"
"olyan kerítést, mely betörők betörési kísérletei - azaz rongálásai - során is bent tartsák ezeket a kisállatokat"
Akkor ezek miről szólnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!