Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Min múlik az hogy ki kibe...

Min múlik az hogy ki kibe szeret bele “halálosan” szerintetek? Lehet ebben valami logika, vagy inkább ne kínozzam magam ezzel és merjek lépni annál aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Azért szeretném ezt kibeszélni mert NAGYON szerencsétlen vagyok a szerelemben és most van valaki aki már hónapok óta nagyon tetszik és úgy érzem vele végre lehetne komolyabb is.

(Azt hozzáteszem hogy én kizárólag úgy tudnék belemenni egy kapcsolatba, ha érezném hogy nagyon odavannak értem és csak értem)

Viszont eddig mindig úgy alakultak a dolgok hogy 95 százalékban mindig olyanok jöttek, akik nekem abszolút nem tetszettek, aki meg igen, ők nem voltak elég határozottak...

Illetve én magam egy elég érzéketlen típus vagyok és csapongó, mindig elemzem hogy ki miért tetszik és sosem tudom hogy hol van a határa a szerelemnek, tetszésnek...

más párokat is szoktam elemezni(nyilván olyanokat akiknek sok lehetőségük van) és sokszor érthetetlen számomra hogy olyan nők, férfiak akik tudnak válogatni vajon mi alapján szeretnek bele épp abba akivel együtt vannak...

Életemben először nőként épp megalázkodni készülök és én fogok kezdeményezni olyannál aki nagyon tetszik, sőt azt érzem ez már inkább szerelem...

azért merem megtenni mert eddig nagyon sok pozitív jelzést kaptam és éreztem úgy hogy szerelmesek belém, nem csak tetszem az adott illetőknek.

Akár több éven keresztül is kitartóak voltak(csak nem a megfelelő ember)

Lehetséges hogy a rossz tendencia alapján életemben először nagyon pofára fogok esni és pont aki nekem ennyire tetszik nem is fog válaszolni az üzenetemre?

Már kb szerelmi kötésre is gondoltam...

tegnap 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Egy érzéketlen és csapongó hogy elemezne mindig?

Megalázkodás, hogy kezdeményezel?

Érzéketlen és csapongó vagy, de a másik előre boruljon a lábad elé feltétlen és kizárólagos szerelemmel?

A fő kérdésre válaszolva, nincs rá fix matematika, hogy egy vadidegen egy messenger üzenet alapján hogyan fog biztosan pont beléd szerelmesedni, nem pedig másba. Ezt a kockázatot neked kell vállalni.

tegnap 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Már megint egy hülye, aki logikát keres a szerelemben. El kell, h keserítselek, de ez nem így működik.

Ha mindig másokat figyelsz és analízálsz, sosem leszel boldog, szóval ezt abba is hagyhatod.

Miért lenne megalázkodás, hogy vkit elhívsz randira? Te jó ég! Ennyi ésszel, hogy tudtál eddig életben maradni?

A szerelmi kötés helyett én egy pszichológust ajánlanék.

tegnap 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Csak az egó nem tud megalázkodni, túl büszke ahhoz.

De ha sokat borulsz a földre, megérezni milyen lent, akkor menni fog.

tegnap 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
4%
"Néha le kell menni kutyába!" (mondás)
tegnap 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A vonzódásnak alapvetően biológiai okai vannak, amit ésszel (racionálisan) nem lehet leküzdeni. Viszont a vonzódás sokszor erősen egyoldalú.
tegnap 13:39
 6/6 Noren1989 ***** válasza:

Semmi gond azzal, ha spektrumzavaros az ember.

Nos, a min múlik kérdés sajnos megválaszolhatatlan.

Van, akinek a másik feromonjai beütnek annyira, hogy nincs tovább, megint mások annyira kellemesen érzik magukat a másikkal, hogy nem tudnának meglenni nélküle. Van, hogy a szex észbontó.

És ezek szabadarányú keveréke a leggyakoribb.

tegnap 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!