Ha valaki nagy összegü kézpénzt hagyott el az még visszakaphatja?
Figyelt kérdés
Olvastam egy helyen hogy áruház parkolójába tegnap elhagyott valaki nagy összegü kézpénzt.Szerintem senki nem kockáztatja a börtönt hogy nem adja vissza.Kamera alapján azzonal megtalálják aki elrakta.ma 08:53
1/7 anonim válasza:
Van rá esély, de ne legyél naív, hogy ne kockáztatna ezért senki.
2/7 anonim válasza:
én tuti nem adnám vissza,becsületesnek lenni csak a lúzerek fejében van,eleve a nők azt mondják ha becsületes vagy "csak ennyit tudsz felmutatni"?
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy aki elrakta, annak volt-e sütnivalója. Látszik az arca, látszik, hogy odasétál a saját autójához a kamerán? Ha igen, akkor nyilván ő is nagyon okos volt. De nyilván nem mindig lehet kamera alapján se beazonosítani valakit, sőt. Pláne, hogy sok áruház parkolójában alig ha van kamera, ha van is, néhány távoleső.
5/7 anonim válasza:
Akkor incel vagyok,nem igazán érdekel,csak leirtam amit itt irtak a nők a becsületes pasiról.
6/7 anonim válasza:
"csak leirtam amit itt irtak a nők a becsületes pasiról"
Egy szóval nem írtad, hogy csak egy-két nőre szűkíted le a kijelentésedet.
7/7 anonim válasza:
én tizenezres kisvárosban élek, nemrég írta valaki hogy talált egy elhagyott tárcát a parkolóban 60 ezer forinttal, aztán beszámolt róla hogy hatan írtak már rá azóta hogy az övék :D de volt kamerafelvétel hogy ki hagyta el, visszakerült az időspár gazdájához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!