Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki nagy összegü kézpénz...

Ha valaki nagy összegü kézpénzt hagyott el az még visszakaphatja?

Figyelt kérdés
Olvastam egy helyen hogy áruház parkolójába tegnap elhagyott valaki nagy összegü kézpénzt.Szerintem senki nem kockáztatja a börtönt hogy nem adja vissza.Kamera alapján azzonal megtalálják aki elrakta.
ma 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Van rá esély, de ne legyél naív, hogy ne kockáztatna ezért senki.
ma 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
én tuti nem adnám vissza,becsületesnek lenni csak a lúzerek fejében van,eleve a nők azt mondják ha becsületes vagy "csak ennyit tudsz felmutatni"?
ma 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy aki elrakta, annak volt-e sütnivalója. Látszik az arca, látszik, hogy odasétál a saját autójához a kamerán? Ha igen, akkor nyilván ő is nagyon okos volt. De nyilván nem mindig lehet kamera alapján se beazonosítani valakit, sőt. Pláne, hogy sok áruház parkolójában alig ha van kamera, ha van is, néhány távoleső.
ma 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
#2: szia incel.
ma 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor incel vagyok,nem igazán érdekel,csak leirtam amit itt irtak a nők a becsületes pasiról.

ma 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

"csak leirtam amit itt irtak a nők a becsületes pasiról"

Egy szóval nem írtad, hogy csak egy-két nőre szűkíted le a kijelentésedet.

ma 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
én tizenezres kisvárosban élek, nemrég írta valaki hogy talált egy elhagyott tárcát a parkolóban 60 ezer forinttal, aztán beszámolt róla hogy hatan írtak már rá azóta hogy az övék :D de volt kamerafelvétel hogy ki hagyta el, visszakerült az időspár gazdájához
ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!