Nem kifejezetten az eseteim, viszont volt, akiért oda-vissza voltam, csak hát foglalt volt.
ma 00:32
12/20 anonim válasza:
Én bizalmatlan vagyok velük régi, nem túl jó élmények után. Mondom ezt úgy, hogy vannak cigány spanjaim, de őket meg már ismerem.
ma 01:13
13/20 anonim válasza:
Hogy téged vonzanak-e, azt én meg nem mondom neked, azt neked kell tudnod.
Engem pl kifejezetten taszítanak. Nagyon igénytelenek a cigány emberek. Mind. Beszédükből is az iskolázatlanság és az érdektelenség ömlik, meg hogy a cigi-pia-buli az élet. Mi a bánat lenne ebben vonzó? Életemben nem láttam normális cigány nőt. Férfiból is csak kettőt, egyetemen.
De az még egy dolog, hogy ilyenek, meg minden 2. szava a gci, de befújják magukat ezekkel a pancsolt hamisítvány parfümökkel, amiből kb 10 perc után kipárolok az aroma, és utána ilyen tisztaszesz szaguk lesz. Na az az igazi hányinger...
ma 01:30
14/20 anonim válasza:
Csak mamám roma. De én nekem csak a roma srácok jönnek be, magyarok nem tetszenek.
ma 06:19
15/20 anonim válasza:
Budapesten élt egy kis dagi roma nő, nem gondoltam volna hogy az.
Egy nagyon kedves, nyugis nő volt.
Szemét voltam vele. :(
Többet akart tőlem, de én csak szórakoztam vele. :(
ma 07:05
16/20 anonim válasza:
Közömbösek számomra. Nem barátok, nem ellenségek, nem keresek rajtuk fogást. Békével elmegyek mellettük, megférek velük egy légtérben és amíg ezt teszik ők is, semmi problémám velük.
ma 09:09
17/20 anonim válasza:
Kifejezetten a taszit a legtöbb. Mind egykaptafa,itt élnek,de magyarul nem tudnak normálisan,a "kultúrájuk" közelébe nem akarok kerülni
ma 09:44
18/20 anonim válasza:
Abszolút nem. Elővigyázatos vagyok velük, mert szinte csak rossz tapasztalataim vannak velük, így eszem ágában nincs egy ilyen családba bekerülni, akár csak rövidebb időre is. Arról nem is beszélve, hogy akkora "kulturális" különbségek vannak köztünk, viselkedési normákat nem is említve, hogy esélytelen lenne ez, szerencsére minden fronton.
ma 13:37
19/20 anonim válasza:
Nem, rühellem őket mert mindenhol kiemelik őket, míg a rendes, normális embereket ellehetetlenítik..
ma 15:13
20/20 anonim válasza:
nem hiaba vanak a mondasok ciganytol kocsit ne vegyel pl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!