Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lett a gyakorikérdések...

Hogyan lett a gyakorikérdések egy ilyen szinten toxikus, gonoszkodó, negatív oldal, mint most?

Figyelt kérdés

Egyszerűen borzalmas az, amit a felhasználók 90%-a megenged magának a névtelenség miatt.

Mindenkire zúdítják a mocskot, a rosszindulatú, bántóan kritizáló gondolatokat. Régen pár éve fele ennyi rosszindulat nem volt itt az emberekben. Pár évvel ezelőtt nagyon-nagyon szerettem ezt az oldalt, ma már kiábrándító.

A Családi kapcsolatok, meg az Ismerkedés az egyszerűen tragédia, annyira mérgező a közeg. Az elektronika az egyetlen szinte ahol normálisan segítenek, a többi részen azt nézik, hogyan húzzanak le, alázzanak meg. Hogyan történt ez, mikor régen teljesen jó, és kultúrált oldal volt ez?

dec. 23. 21:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%

Most is sok a segítő, régen is sok volt a rosszindulatú.

Honnan tudod, hogy a valóságban nem állnak bele a balhékba?

Tényleg hiperérzékeny vagy. Miből következtettél a boldog-boldogtalanra? Miért kéne moderálni a libsit, főleg ha az jogos?

dec. 23. 22:36
 12/34 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én 2020 óta nem itt éltem, nem voltam fenn, akkor töröltem magam a borzalmasan sok negativitás miatt. 2 napja regisztráltam, csak rosszabb lett, 20x.
dec. 23. 22:38
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
12# Én sokszor röhögni szoktam a trollokon, szerinted hol érdekel engem, hogy Anonim XYZ mit ír nekem? Jól szórakozok rajtuk... Élőben az emberek kegyetlenebbek, ezt személyesen is megtapasztaltam. Anonim irkálhat bárki bármit, lepereg rólam. A full retardokat meg úgyis tiltják előbb-utóbb.
dec. 23. 22:42
 14/34 anonim ***** válasza:
57%

12

Akkor miért regisztráltál újra?

dec. 23. 22:50
 15/34 A kérdező kommentje:
#13 Én emberek között dolgozom, napi minimum 200 emberrel kerülök rövidebb ideig kontaktba, 1 hónapban átlagosan maximum ha 4-5 retard van. Itt minden második-harmadik az szinte, és szándékosan.
dec. 23. 22:50
 16/34 A kérdező kommentje:
#14 Katasztrófaturizmus, hogy jelenleg milyen a helyzet.
dec. 23. 22:51
 17/34 anonim ***** válasza:

15

Ez egy anonim oldal.

dec. 23. 22:53
 18/34 A kérdező kommentje:
#17 Tudom, ez a baja neki.
dec. 23. 22:57
 19/34 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy olvasva az írásodat elszégyellik magukat és megváltoznak. Holnap Jézus urunj születésnapja jön, a szeretet ünnepe, ne ellenségeskedjünk egymással. ❤️❤️💛💛💜💜💙💙 Béke..
dec. 23. 22:58
 20/34 anonim ***** válasza:
37%
Mé ne?
dec. 23. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!