Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lesz a toxikus emberekkel?

Mi lesz a toxikus emberekkel?

Figyelt kérdés

Én az vagyok. Depresszió, lehangoltság, csak panaszkodni tudok, semmi nem sikerül stb..

Próbálom távol tartani magamtól az embereket, mert így jobb nekik. Tényleg nem akarok lehúzni senkit. Viszont így nincsenek kapcsolataim, senkim.. Megváltozni nem tudok, ez van, ilyen vagyok.

Toxikusokkal mi lesz kizárja a társadalom és le vannak írva? Ennyi az életük? Meg kell szabadulni tőlük és kész, mindenki ezt skandálja.. De mi van velük, ugorjanak le hídról vagy mi?

szept. 27. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Amit felsoroltál az nem toxikusság csak egy boldogtalan ember, mint sokan mások.

Lehetne ezt kezeltetni vagy pedig küzdeni a sikereidért. Legyen az bármi. Mert bármi ami sikerül, önbizalmat ad, jobb hangulatot bármit. Csak magadon tudsz segíteni. És aztán nyiss mások felé.

szept. 27. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:

A depressziót lehet kezelni, sőt kell is. Kellhet időnként gyógyszer is, de rengeteg életmódi dolog is van: sport, szabadban töltött idő, zene, tánc, kisállat...

Nem ez a toxikus ember, ez egy sima depi, amikor az ember csak magára, meg csak a negatívumokra koncentrál.

szept. 27. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

"Megváltozni nem tudok, ez van, ilyen vagyok."

"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz

Meg tudnál változni, ha akarnál és tennél is érte. De neked könnyebb és jobb így élni, ennek pedig vannak következményei, amiről egyedül csak te tehetsz.

Mindenki saját maga életének a kovácsa. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős, senki más.

Ha valamit akarsz az élettől, azért tenned is kell, te pedig a leírás alapján egy lusta ember vagy, aki változni nem akar, de tulajdonképpen erőbefektetés nélkül akarsz mindent. Hát, bocsi, az élet nem így működik.

szept. 27. 08:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Toxikus vagyok. Az összes jellemző rám. Legujabban meg már szidok mindent és mindenkit. Beszélni se lehet velem. Inkább már hallgatok, mert ha megszólalok egyszerűen jó szavam nincs.
szept. 27. 09:04
 5/9 A kérdező kommentje:

3-as, nagyon sok erőbefektetésem volt életembe, nem volt kifizetődő egy se.

Sokszor vissza rántottam magam az életbe, hibákat próbáltam kompenzálni. Magamon nem tudok változtatni, ezt megtanultam.

szept. 27. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, nem kompenzálni kell, hanem leküzdeni a lelki betegségeidet. Járj szakemberhez, olvass ilyen témában könyveket, nézz videókat, esetleg járj olyan csoportokba, akik hasonló betegségben szenvednek, mint te.

Depressziót is le lehet küzdeni, ha teszel érte. Mi az oka, hogy depressziós lettél? Azóta az okot megszüntetted már?

Mit teszel azért, hogy ne legyél lehangolt?

Mi jó szerinted a panaszkodással? Azzal megszűnik a te alapproblémád?

"A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely. És bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj, és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Senki sem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. Ne mutogass másra! Ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki! Ez gyáva duma."

Rocky Balboa

szept. 27. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Toxikus dolog egy baromság, meg egy csomó új dolog, amiket mostanában találtak ki nagyokosok. Ideértve az online öndiagnózist is pár kérdés alapján. Majd elhitetik magukkal, hogy a teszt alapján, ők Toxikusok, Bipolárisok, Nárcisztikusok, Depresszívek, extroveltáltak, introveltáltak stb.
szept. 27. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Incelt, és a pedofilt kihagytam, meg mamahotelest, amik szintén remek agyszüleményei ebben a formában, amiben használják egymásra az emberek.
szept. 27. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Én is meg fogom kapni ezért a lepontozásom:

ez az "ilyen vagyok és kész!" mentalitás is igencsak ártó dolog. Az ember mindig tud fejlődni, tud javítani magán, már amennyiben akarja ezt. Ha tudja/érzi/látja, hogy gond van, akkor változtatni kell valamin, mert a gondok aligha oldódnak meg maguktól, azokért tenni kell.

szept. 29. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!