Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értékelitek az idei évet?

Hogyan értékelitek az idei évet?

Figyelt kérdés
dec. 22. 20:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok sz*r év után végre ez egy jó év volt, eltekintve néhány kellemetlenségtől.
dec. 22. 22:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém a 9-eshez hasonló.

Nem volt jó, de legalább jó szar.

dec. 22. 22:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadható.
dec. 23. 06:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok szempontból jó volt! Lendületet adott 2025-re, továbblépésre, fejlődésre.
dec. 23. 07:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt jó.
dec. 23. 09:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az első fele húzós volt, a második fele nem annyira, most meg már a vége pörög! Ha belegondoltok hogy februárban volt a Novák-ügy és Navalnij halála, hát pikk-pakk elrepült ez az év is! A nyár és az ősz is egy pislogás volt!
dec. 23. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz volt, de szerencsés is. Utólag már könnyű belátni, hogy így volt jó.
dec. 23. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egészséget tekintve remek év volt, munkát tekintve ez korántsem mondható el, főleg év vége felé történtek a rosszabb dolgok. A tanulmányokat nézve szinte csak jókat tudok mondani, szerintem ez volt eddig, ilyen tekintetben, a legjobb évem; a diplomám is kitűnő lett és az azóta megkezdett mesteren is csak jeleseim vannak.

Társasági életem, jelenleg legalábbis úgy érzem, jobb és tartalmasabb, mint az elmúlt években volt, és sok pozitív javulás történt és történik még mindig. Viszont.. még mindig nincs párkapcsolatom, és elég sok kiadás is történt év végére.

Mégis, erre az évre 10-ből 7-et tudnék adni, ami főleg az előző évekhez képest erős pontszám.

dec. 23. 17:36
 19/24 anonim válasza:
100%

Alapvetoen az idei evem is szar volt, mint ahogyan az elmult evek. 2025 sem lesz jobb ev, ha nem kerulok be az egyetemre.

Igazabol nemem ez az ev sok szempontbol esemenydus volt: megtanultam elengedni azokat az embereket, akik hatraltatnak, megtanultam azt is ertekelni, hogy van egy igazan jo baratom, akivel mindent megoszthatok. Iden a csaladommal is osszevesztem, de legfokeppen apammal, aminek az ára az lett, hogy a testveremhez idopontot kell kernem. Tovabbra sem tanultam meg elfogadni a sok csalodast, a sok hatbaszurast, es nem mellesleg az igazsagtalansagot. De! Egy pozitiv dolog megiscsak eletben tart: a tudat, hogy van egy testverem, es ram barmikor szamithat ram, meg akkor is, ha egymastol elszakitottak minket.

dec. 24. 02:58
 20/24 Senior Séf ***** válasza:
81%
Nyugdíjba vonultam, és kellemes meglepetés ért a nyugdíjam összegét illetően. Szóval nem lehet okom panaszra. (Igaz, eddig sem volt szokásom.)
dec. 24. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!