Van màs is így:idegesítik a karàcsonyi üzenetek olyan emberektől akikkel nem tartjàk a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Felszinesnek érzem.Hol vannak ezek az emberek az év folyamàn,a hétköznapokban? Bàr ismerjük egymàst nincs személyes kapcsolat vagy nem is volt vagy màr nincs.Ezek az emberek sehol sincsenek amikor valami rossz egy kàvét se akarnànak meginni,nem hallgatnànak meg ha gond van.Ide sorolom a volt baràtokat,baràtnőket,ismerősöket is,akik dobnak ilyenkor egy sablonos üzenetet.dec. 22. 13:14
21/22 anonim válasza:
Bárcsak nekem is jött volna egy sablonos üzenet attól, akitől vártam. Rájöttem, hogy hiába a sok üzenet, ha pont attól nem jön, akitől a leginkább vágytam volna rá. És felőlem lehetett volna sablonos is.
22/22 A kérdező kommentje:
Attol akitol varnam szamomra serto a sablonos mert az azt jelenti csak ilyen kapcsolatot akar
dec. 25. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!