Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van màs is így:idegesítik a...

Van màs is így:idegesítik a karàcsonyi üzenetek olyan emberektől akikkel nem tartjàk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Felszinesnek érzem.Hol vannak ezek az emberek az év folyamàn,a hétköznapokban? Bàr ismerjük egymàst nincs személyes kapcsolat vagy nem is volt vagy màr nincs.Ezek az emberek sehol sincsenek amikor valami rossz egy kàvét se akarnànak meginni,nem hallgatnànak meg ha gond van.Ide sorolom a volt baràtokat,baràtnőket,ismerősöket is,akik dobnak ilyenkor egy sablonos üzenetet.
dec. 22. 13:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10-es az elhivast nem is a felszines kapcsolatokra ertettem
dec. 22. 13:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tegyél így, ahogy gondolod.
dec. 22. 14:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesít, nincs bajom velük.
dec. 22. 14:34
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Engem jobban idegesit olyanoktol akikkel tartjuk a kapcsolatot.

Pl szemét gyöker rokonok, vagy pasik akik csak kihasználnának, vagy kollegák akik csak eltűrnek mert kell, amugy pletykás mobbingoló barmok stb

Aztán ezek a redvák boldog karácsonyoznak meg kívánnak szépeket.

Inkább marafnának k.ssban.

dec. 22. 14:51
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
De, totál felszínes, szerencsére akik ilyenek, azokkal olyan régóta nem tartom a kapcsolatot, hogy nem is kapok ilyen üzeneteket
dec. 22. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan kaphatnék üzenetet azoktól, akikkel nem tartom a kapcsolatot?
dec. 23. 01:43
 17/22 anonim ***** válasza:
De, felszínesnek érzem. Nem pont konkrétan karácsonykor, nekem főként szülinapomnál volt ilyen, azóta be is állítottam, hogy ne látszódjon a Facebookon. Közeli ismerősök, családtagok úgyis írnak vagy személyesen felköszöntenek. Másoknál meg pontosan tudtam, hogy csak azért ír, mert kiírja a facebook, de egyébként hirtelen azt sem tudná ki vagyok, az utcán sem ismerne meg. Például egy általános iskolai osztálytársam anyja, akinek a fiával még csak barátok sem voltunk, még anyámmal sem voltak barátok meg semmi ilyesmi, 10+ éve nem látott, de ír szülinapomra.
dec. 23. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesít. Szerintem egy kedves gesztus; pár pillanatra fixen eszébe jutottam az illetőnek, szóval viszonzom az ünnepi köszöntést.
dec. 23. 17:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Mar erkeznek is a sablonos udvozletek.Mondjuk jobban esne ha megbeszelnenk egy kavezast,talalkozast.
dec. 24. 18:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Epp visszaneztem az utolsot,garom eve ez megy a karacsonyi virtualis kepeslap kuldese.Harom eve megkerdeztem hogy van es volt a javasolt kavezas,amit elmondasa szerint nagyon var az illeto aki evfolyamtarsnom volt es joban voltunk anno de 5-6 eve ez megy,annyi hogy 3 eve volt az utolso kavezasi javaslat mert lattam nem erdemes lepeseket tenni es se lepett felem🙂
dec. 24. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!