Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van màs is így:idegesítik a...

Van màs is így:idegesítik a karàcsonyi üzenetek olyan emberektől akikkel nem tartjàk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Felszinesnek érzem.Hol vannak ezek az emberek az év folyamàn,a hétköznapokban? Bàr ismerjük egymàst nincs személyes kapcsolat vagy nem is volt vagy màr nincs.Ezek az emberek sehol sincsenek amikor valami rossz egy kàvét se akarnànak meginni,nem hallgatnànak meg ha gond van.Ide sorolom a volt baràtokat,baràtnőket,ismerősöket is,akik dobnak ilyenkor egy sablonos üzenetet.
ma 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszabb azoknál, akik az évek óta halottat is felköszöntik, mert a Facebook kijelzi az évfordulókat.

A te problémádra és erre is van egy egyszerű megoldás dühöngés helyett: le kell építeni ezeket a virtuális kapcsolatokat is. Ha semmi közötök egymáshoz, nem kell ismerősnek lenni (csak mert száz éve volt valami kapcsolat, és az végleg megszűnt).

ma 13:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonykor nekem nem nagyon van ilyen, de szülinapkor én is ezt érzem olyan ismerősök tekintetében, akiket nemhogy ezer éve nem láttam, de sose volt igazán szoros a viszony, egyébiránt soha nem keresnének, eszükbe se jutok az év többi részében valószínűleg. Ettől függetlenül vannak olyan emberek, akiktől jól esik (/jól esne szerintem a jövőben a kapcsolat várható lazulása után,) ha legalább így ünnepekkor rám írnak, mert tudom, hogy az szívből jön nekik, csak egyszerűen máskor nincs idejük, energiájuk erre. Mert azért ilyen is előfordulhat.
ma 13:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan ismerősöm, aki pont elutasított, amikor „valami rossz” volt nála, pedig meghallgattam volna. Ettől még nekem ő fontos és ugyanúgy gondolok rá, nem marad más, mint legalább egy jókívánságot küldeni ilyenkor. És azt gondolom, hogy aki csak kellemes ünnepeket kíván, az is gondol rám, nekem ez nem esik rosszul. Folyamatos személyes kapcsolat meg igazából csak a nagyon közeli barátokkal megoldható.
ma 13:29
 4/15 A kérdező kommentje:
1.sot az is elofordul hogy olyat aki nem el felkoszontenek a szuletesnapjan
ma 13:29
 5/15 A kérdező kommentje:

3.nekem olyan volt aki engem utasitott el mikor gondom volt.

Nekem olyan embertol nem esik jol akivel szetment a kapcsolat.Meg az se esik jol ha irkaljak a boldog ujevet de senkinek se jutna eszebe elhivni ujevezni meg esze agaba se lenne eljonni egy programra ha hivom.Ez most lehet a sajat csalodottsagom is

ma 13:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak sima udvariasságból teszi, nem kell bele rémképeket látni. A kedvesség ingyen van. Vadidegenre nyilván nem írok.
ma 13:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Bàr ismerjük egymàst nincs személyes kapcsolat..."

Hát ha így állsz hozzá, nem is lesz soha.

ma 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 13:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Jézus sem csak azokkal volt kedves, akik szerették őt
ma 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki beállítja Facebookon, hogy ne mutassa mikor van szülinapja, azzal nem fog megtörténni, hogy az is ráír, akinek egyébként nem jutna eszébe. Csak sokan inkább fent hagyják a dátumot, mert azzal pláne nem akarnának szembesülni, hogy úgy a kutya sem ír nekik.

Én soha nem vettem zokon, ha valaki gondolt rám és boldog új évet kívánt. Ha viszont nem szoros a kapcsolat, akkor biztos nem hívnám el szilveszterezni, tolakodónak gondolnám.

ma 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!