Van màs is így:idegesítik a karàcsonyi üzenetek olyan emberektől akikkel nem tartjàk a kapcsolatot?
Nem rosszabb azoknál, akik az évek óta halottat is felköszöntik, mert a Facebook kijelzi az évfordulókat.
A te problémádra és erre is van egy egyszerű megoldás dühöngés helyett: le kell építeni ezeket a virtuális kapcsolatokat is. Ha semmi közötök egymáshoz, nem kell ismerősnek lenni (csak mert száz éve volt valami kapcsolat, és az végleg megszűnt).
3.nekem olyan volt aki engem utasitott el mikor gondom volt.
Nekem olyan embertol nem esik jol akivel szetment a kapcsolat.Meg az se esik jol ha irkaljak a boldog ujevet de senkinek se jutna eszebe elhivni ujevezni meg esze agaba se lenne eljonni egy programra ha hivom.Ez most lehet a sajat csalodottsagom is
"Bàr ismerjük egymàst nincs személyes kapcsolat..."
Hát ha így állsz hozzá, nem is lesz soha.
Aki beállítja Facebookon, hogy ne mutassa mikor van szülinapja, azzal nem fog megtörténni, hogy az is ráír, akinek egyébként nem jutna eszébe. Csak sokan inkább fent hagyják a dátumot, mert azzal pláne nem akarnának szembesülni, hogy úgy a kutya sem ír nekik.
Én soha nem vettem zokon, ha valaki gondolt rám és boldog új évet kívánt. Ha viszont nem szoros a kapcsolat, akkor biztos nem hívnám el szilveszterezni, tolakodónak gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!