Van olyan, aki egyszerűen utálja a nevét?
Figyelt kérdés
Elgondolkodott-e már azon, hogy megváltoztatja? Érdekel nagyon, hasonló cipőben járok, ki nem állhatom a nevemet, már meg van mire változtatnám meg.tegnap 11:55
11/13 anonim válasza:
Én igazából a vezetéknevemet utálom és lehet azért is, mert a suliban sokan cikizték az osztálytársaim + még a tanárok is...
12/13 anonim válasza:
A középső nevem Gréta. Jövőre tervezem kitöröltetni. Nem kell három születési név, plusz ha még férjhez megyek, még több lesz. Egyik szülőm iránti tiszteletből maradt meg eddig, idén meghalt, már nincs mire várnom. Szerintem bármi, amitől jobban érzed megad, az megléphető.
13/13 anonim válasza:
Ákos a nevem. Szerintem elég ross, nagyon nem tetszik, de megváltoztatni nem fogom, mert mindenki ehhez van hozzá szokva és szerintem kicsit fura lenne nekik ha egyik napról a másikra már más néven kéne mindenkinek szólítania, de amúgy se érdekel annyira hogy megváltoztassam, max akkor változtatnám meg a nevem ha valami Galamb vagy Alpár lenne a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!