Naponta hányszor kávéztok?
Én azokat pontoztam le, akik nem kávéznak, mert nyilván nem nekik szól a kérdés, de be kell pofázniuk.
Utálom, amikor a kérdés feltételez egy viselkedést, és akik nem csinálják az adott dolgot, azoknak oda kell dugni a képüket erkölcsösködni.
Megyek is a gyerekvállalás kategóriába, beírom minden gyerekről szóló kérdéshez, hogy nincs gyerekem...
22# Öhmm, csak úgy szólok, hogy valaki az összes kommenten végigment és mindegyiket lepontozta (1-2 kivétellel). Azokat is, akik azt írták, kávéznak.
Ezen mi lepontoznivaló van, komolyan? Miért kell ezt csinálni? Nagyon gyerekes viselkedés.. Egyetértek a 20-assal.
Még ha valami megosztó téma lenne, megérteném a lehúzást, de az, hogy ki iszik, nem iszik kávét, ilyenért ikszet nyomni idiótaság. Ebben mi a nem hasznos válasz/miért nem tetszik?
Tök semleges téma és még csak nem is véleményeket írtak, amivel esetleg valaki ne értene egyet, hanem száraz tényeket..
Nem hasznos, mert nem kávézik. Funkcionális analfabéta, aki nem érti, hogy ez a kérdés azoknak szól, akik kávéznak.
Ha élőben a szemedbe nézek, megkérdezem, hogy iszod a kávét, akkor teljesen normális válasz, hogy nem iszol, hisz tőled kérdezem. Ha feldobok a netre egy kérdést, ott egy minimális IQ szint kell ahhoz, hogy az ember értse, hogy azoknak szól, akik azt csinálják.
Ha megkérdezik, milyen téligumim van, nem megyek oda elkerekített szemekkel, eltátott szájjal csodálkozva, hogy de hát nem is tudok vezetni, mert feltételezi a kérdés, hogy az nem nekem szól.
De maradjanak. Csak mondom, hogy irl ők a mindenbe beleszólós, idegesítő kollégák.
25# Pont ezt írtam, hogy mindenkit lepontoztak, azt is, aki azt írta, hogy napi 1-2 kávét iszik mondjuk.
Mit érez az az ember, aki erre diszlájkot, nem hasznost nyom? Ez nem valami megosztó téma, ahol lenne relevanciája a lepontozásnak.
Mégcsak nem is úgy lett feltéve a kérdés, hogy "Szeretitek-e a kávét"?, mert akkor még érteném, hogy mondjuk a kávéimádók lepontozzák azokat, akik utálják a kávét.
De itt nem erről van szó, itt szimpla szokásról szólt a kérdés, és ugyanúgy kapta a vöröset az, aki azt mondta, iszik kávét, meg az is, aki nem. Ez nem tetszik/nem tetszik kérdés.
A kérdésben nem szerepel, hogy csak azok válaszoljanak akik kávéznak.
Egy “mennyi…?” kérdésre a nulla is releváns válasz.
SoXor - és tisztán iszok kávét!
Régen megittam 10-12 főzött kávét is - napi szinten, - de miután egyszer eleredt az orrom vére, visszább vettem arcomból! Kevesebbet iszom lényegesen, de nem számolgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!