Naponta hányszor kávéztok?
Egyszer, reggel
Egy szem édesítővel; ha rohanok, feketén, ha nem, tejporral
1, Általában 1 vagy 2 3:1-bent iszok;
2, 1 mokkacukor van benne, ha van tejszínhab, azt is teszek bele vagy tejport, de ez nem jellemző.
Általában kétszer, ritkábban van plusz, azaz harmadik is (csak ha éberebbnek kell lennem egy külön program miatt.)
Visszatérve: reggel és este, ha tehetem kizárólag édesítőszerrel, tej nem szükséges külön.
Általában 2x, bár mostanában egyre többször volt arra példa, hogy 3x is kávéztam egy nap. Az első reggeli közben, vagy annak zárása, a másik pedig úgy délelőtt 11 óra magasságában szokott lenni. Ha van rá igény, a harmadikat 2-3 óra felé szoktam inni.
Inkább kapszulás kávékat, abból meg a Flat White a kedvenc. Ha ilyenre nincs lehetőségem, akkor hosszút iszom, picivel több cukorral, mint kellene és minimális tejjel.
Ha terepen dolgozok, akkor kétszer: egyet reggel ébredés után, egyet ebéd után; ha irodában vagyok, akkor háromszor: egyet reggel ébredés után, egyet amikor beérek és egyet délben.
Hétvégente változó, általában kétszer-háromszor kávézok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!