Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Naponta hányszor kávéztok?

Naponta hányszor kávéztok?

Figyelt kérdés
Hogyan isszátok? Hány cukorral, feketén, tejjel?
tegnapelőtt 21:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%
Egyszer reggel egy nagy bögre lattet kis cukorral.
tegnapelőtt 21:49
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

Egyszer, reggel

Egy szem édesítővel; ha rohanok, feketén, ha nem, tejporral

tegnapelőtt 21:52
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

1, Általában 1 vagy 2 3:1-bent iszok;

2, 1 mokkacukor van benne, ha van tejszínhab, azt is teszek bele vagy tejport, de ez nem jellemző.

tegnapelőtt 22:09
 14/30 anonim ***** válasza:
38%

Általában kétszer, ritkábban van plusz, azaz harmadik is (csak ha éberebbnek kell lennem egy külön program miatt.)

Visszatérve: reggel és este, ha tehetem kizárólag édesítőszerrel, tej nem szükséges külön.

tegnapelőtt 22:18
 15/30 anonim ***** válasza:
38%

Általában 2x, bár mostanában egyre többször volt arra példa, hogy 3x is kávéztam egy nap. Az első reggeli közben, vagy annak zárása, a másik pedig úgy délelőtt 11 óra magasságában szokott lenni. Ha van rá igény, a harmadikat 2-3 óra felé szoktam inni.

Inkább kapszulás kávékat, abból meg a Flat White a kedvenc. Ha ilyenre nincs lehetőségem, akkor hosszút iszom, picivel több cukorral, mint kellene és minimális tejjel.

tegnapelőtt 22:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
0
tegnap 00:01
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
Délután, feketén, 10 gramm nádcukorral. (Nem vicc, figyelem a kalóriákat.)
tegnap 00:52
 18/30 UlfOrmson ***** válasza:
28%

Ha terepen dolgozok, akkor kétszer: egyet reggel ébredés után, egyet ebéd után; ha irodában vagyok, akkor háromszor: egyet reggel ébredés után, egyet amikor beérek és egyet délben.

Hétvégente változó, általában kétszer-háromszor kávézok

tegnap 05:41
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
Reggel egymás után 2X tejjel, délután 1X, estefelé evés után 1 Espresso nádcukorral.
tegnap 06:47
 20/30 anonim ***** válasza:
59%
Mit lehetett lepontozni a válaszokon? Csak az nem lett lepontozva, aki nem kávézik....
tegnap 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!