Hányszor kávéztok egy nap?
Figyelt kérdés
Ez alatt a hagyományos(kotyogós), s a gépi kávét is értem. Nálam néha megesik, hogy délután is megiszok egy 1/3 csészényi kávét, csak hogy ne aludjak be.2020. okt. 28. 15:19
1/25 anonim válasza:
A szagától is rosszul vagyok, úgyhogy egyszer sem
2/25 anonim válasza:
3x.
Reggel + ebéd után normál erős kávét, vacsihoz meg koffeinmenteset.
3/25 anonim válasza:
Nulla.
Kipróbáltam már a kávét, amikor fáradt voltam, de nem jött órákkal később sem a hatás, csak előbb kellett wc-re mennem. Az ízét pedig nem szeretem.
5/25 Lena7 válasza:
1x, viszont nem mindennap.
Én nem azért kávézok, mert nem leszek tőlle álmos, hanem az ízéért.
6/25 anonim válasza:
Ugyan úgy vagyok mint az utolsó. Az íze fontos. Meg fiatal is vagyok, nem szeretnék még rászokni. Meg jobban szeretem a cappucinot
7/25 anonim válasza:
2-3, legkésőbb du 5-kor az utolsót :)
8/25 anonim válasza:
Napi 2x. Egyszer reggel ha felkeltem, a kövit meg általában délután 4-5 fele, de van, amikor este. Rám nem nagyon van hatással a koffein, az íze miatt iszom a kávét.
9/25 anonim válasza:
Általában kétszer, rosszabb napokon háromszor.
10/25 anonim válasza:
Attól függ hogy iskolában vagyok vagy sem.Ha hétvége van iszok energia italt.Ha hétköznap van van mikor iszok energia italt plusz a suliba 1-2 kávèt, de volt már olyan hogy 3at ittam. Hètköznap 2-3 órát alszok úgyhogy ezekre szükségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!