Hányszor kávéztok egy nap?
Figyelt kérdés
Ez alatt a hagyományos(kotyogós), s a gépi kávét is értem. Nálam néha megesik, hogy délután is megiszok egy 1/3 csészényi kávét, csak hogy ne aludjak be.2020. okt. 28. 15:19
21/25 anonim válasza:
Napi negy feketet iszom. Igy normalis a vernyomasom es 67-70 a pulzusom.
Azelott, kavezas elott gyakran gyotrodem, ha ulnom kellett, asitoztam, ajuldoztam. Kizarolag hegymaszas kozben erzem jol magam kave nelkul.
Az izet jobban szeretem kaves edessegben. De a hatasa a kabszerem. Az a par korty fekete aprankent egy szertartas.
22/25 Sunshinedoll válasza:
Reggel kotyogósat csinálok magamnak, és általában egy adaggal túlélem a napot. Nagyon ritkán, ha valamiért fáradtnak, elnyomottnak érzem magam, akkor délután iszok a munkahelyen gépit/kpaszulásat.
24/25 anonim válasza:
Régebben kettőt ittam, egyet ébredés után, egyet 2-3 órára rá reggeli után. A mostani napi adagom 3, általában délután 2-re mindhármat megiszom, ha annál később iszom a harmadikat, akkor este nem tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!