Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan tettem?

Jogosan tettem?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondja, hogy úgy döntött nem fog velem beszélni, én pedig erre letiltom (hisz megírta a döntését) akkor a tiltás jogos a részemről?
dec. 18. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt fogja még csinálni 20 évig, ha nem veszed komolyan.

Majd keres, ha akar. Ha gyenge, mindig megtörik. ;)

dec. 18. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Én csak akkor tiltok ha már nagyon a nyakamra jár és nagyon terhes, mert én a tiltogatást is dedós dolognak tartom.

Érett emberek megbeszélik hogy mit akarnak egymástól és ahhoz tartják magukat.

dec. 18. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem kéne tiltanod, ez a te döntésed, az ő döntése pedig arról szól hogy mennyire következetes ebben. (nem csak a levegőbe beszél, meg érzelmi játszmázik)
dec. 18. 15:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Hogyne! Hogy kedve vagy erdeke szerint beszéljen velem, vagy ne beszéljen velem! A nem fogok beszélni veled az gyerekes, hisztis akármi.
dec. 18. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Meg pszichésen beteg sokszor, érdeklődj utána.
dec. 18. 16:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem azon van a hangsúly, hogy jogos volt-e, te így döntöttél és ez a lényeg.

Szerintem azért sértődött meg, mert dacból vágta hozzád azt a mondatot, nem gondolta komolyan, csak a pillanat hevében történt, és valószínűleg nem gondolta, hogy komolyan is veszed. Ezt azért írom, mert gimis legjobb barátnőm is ezt csinálta; ilyent mondott, aztán meglepődött, hogy szószerint vettem.

dec. 18. 18:03
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os de jelen esetben 40-en felüli emberről van szó. Raadásul férfi az illető.
dec. 18. 18:31
 18/18 anonim válasza:
Persze. Jól tetted!!
jan. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!