Angelo99 kérdése:
Melyik a vilag legveszélyesebb városa, es miert?
Figyelt kérdés
Melyik a világ legveszélyesebb városa iletve miért .Hol mondanátok azt na itt nincs biztonságban az ember... Igen értem hogy nézzek utána de a saját véleményetekre vagyok kíváncsi.( remélem nem törlik ki a kérdést mert már ki van írva)ma 00:17
11/16 A kérdező kommentje:
Ez komoly?
ma 02:56
12/16 anonim válasza:
Hát magyarok semmiképpen, de európai is csak akkor, ha háború van valamelyikben... Fokvárosra tippeltem volna, de gyilkosságok terén csak a 12., egyébként durva, hogy az első 15-ben 11 mexikói van. Persze ebben a többi erőszakos bűncselekmény nincs benne.
15/16 anonim válasza:
9
Budapest???? Kilométerekre van attól, hogy a legveszélyesebb legyen.
Az első 20 legbiztonságosabb nagyvárosok között van Európában.
London pedig csak a 17. legveszélyesebb Európában is, nemnhogy az egész világon.
16/16 anonim válasza:
Turistáknak a legveszélyesebb Caracas. Itt a 10-es lista: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!