Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a csendes emberek a...

Miért a csendes emberek a legveszélyesebbek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 14. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
???
2024. jan. 14. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Mert jól tudnak lopakodni.Még a hangosan trappolókat hamar észreveszik.
2024. jan. 14. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
ez nem igaz, csak a szófosó extrovertáltak tartják őket furcsának amiért nem pofáznak 0-24ben
2024. jan. 14. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Semmiért ez egy f4szság
2024. jan. 14. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
A csendesek csak akkor veszélyesek, ha rosszul bánsz velük, ők élik saját világukat csendesen és úgy is maradnak ha nem zavarják meg őket. Egyszerűen ne foglalkozz velük és akkor minden rendben lesz. Ha felbosszantasz egy csendes embert akkor az Isten irgalmazzon neked.
2024. jan. 14. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Ez csak általánosítás. Extrovertáltból is van, aki szimpatikusnak tűnik, minden jól megy a barátság elején, majd amikor mélyebb lesz a kapcsolat, ők is megváltoznak, mérgezőek lesznek, kb azt érzed, hogy 0 energiával érsz haza egy találkozó után, olyan dolgokért okolod magad, ami mem is a te hibád, stb.

Vannak magányos, csendes emberek, akik szintén lehetnek veszélyesek, egyszer, ha megnyílnak, akkor ugyanúgy tudnak mérgezni, beléd tudnak marni, hogy elhidd, nem vagy értékes vagy pont, hogy megijesztenek azzal, amit mondanak vagy meg se nyílnak csak a hátad mögött kavarják a szart és vannak, akik meg nagyon fel tudnak tölteni energiával.

Azt viszont tényleg sokan mondják, hogy pl iskolában a legcsendesebb gyerekek azok, akik fogalmazásoknál regényeket írnak, míg egy extrovertált gyerek pont, hogy alig ír valamit.

2024. jan. 14. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ismerek pár ilyet.Egyik különösen az.Évekig csendben volt házas néha eljár haverjainkhoz társaságba is de visszafogja magát.

Két házzal arrébb lakik.

Ez már régebben történt.

Hatalmas veszekedés hangja már láttam ahogy gyúlnak a házaknál a villanyok este hogy mi van.

Nő ordibál kiabál még az udvaron dobál mindent össze vissza.

Csávó még semmi.

Egyszer csak egy csattanást hallottunk szerintem itt vágta pofon.

Ezt nem kellett volna.Valószínűleg akkor már a nő is rájött de késő volt.

Csávót hallottuk telitorokból üvölteni hogy neked most annyi.

Itt már csak a könyörgést lehetett hallani hogy ne ne nem lesz több ilyen.

Majd kezdődött a műsor.

Csávó kiment a garázsba beindította a sthill fűrészt majd jött a mozizás.

Bement a házba mindent össze vágott ami fából volt.Asztal ágyak székek ajtók majd kijött a kert kaput ajtót mindent összevágott teljesen belehetett látni hozzájuk.

Másfél óra kemény volt majd kifogyhatott a benzin.Asszonynak mondta utána gyere ide mit is csináltál velem?

Majd egy kib@xott nagy csattanás szerintem itt kapott a nő is egy sajtos tejfölös lángost.

Majd kiabálba mondta a nőnek mindent össze takarítsál reggelre be a fáskamrába.Nő nem is aludt egész este merz égett náluk a villany de dolgozni sem ment reggel mert az asszonyomnak a melóstársa.

Másnap mintha mi sem történt volna csávó felkelt elment melózni.Nő egy hétig nem ment melózni.Egy hét múlva mertünk rákérdezni tőle mi volt akkor este elkezdi mozgalmas egy este volt.

Azóta egy veszekedést nem hallottunk ott.

Csávó meg azóta is ácsmelót végez.

2024. jan. 14. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert kiszámíthatatlanok, nem tudod, hogyan reagálnak, és a képességeiket sem tudod felmérni.

Én is csendes vagyok, és óvatosabb vagyok a hozzám hasonló emberekkel. Pont azért, mert egy extrovertált embernél tisztában vagyok azzal, mik a korlátai, hogyan reagál, mikor lesz ideges. Egy introvertáltnál ezekről fogalma sincs.

2024. jan. 18. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!