Mi van, ha vágynék nagyobb társaságra, de nagyobb tömegben szorongok és zavar, ha nem rám figyelnek?
Figyelt kérdés
Ha ketten vagyok valakivel, még oké, de ha ilyen 4-5-6 fő van, ott már gátlásosabb vagyok. Paradoxon az egész, mert alapvetően szívesen mennék nagyobb társaságba, nyitni emberek felé, ugyanakkor mégis azt érzem, hogy én vagyok a leggyengébb láncszem ott. Ugyanakkor éhezem is a figyelmet, szeretem, ha figyelnek rám. Nagyobb társaságban nem mindig jutok szóhoz, ha beszél egymással 3-4 ember, közbevágni meg nem akarok, hogy parasztnak gondoljanak. Ha meg mondok valamit, mintha meg se hallanák, lehet az erőtlen, gyenge hangtónusom miatt, nem tudom, olyan a hangom, mint valami lerobbant fűnyírógépnek... Tudom hallgatni is kell, de ha nem jutok szóhoz olyan fura érzésem van, mintha elveszìteném a kontrollt, vagy nem is tudom.. Mintha ledominálnának engem. Egyébként harmincas vagyok.tegnap 23:45
1/5 A kérdező kommentje:
Tudom nem ilyen dominanciaharcként kéne felfognom ezt az egészet.. De közbepofázni nem akarok a beszélgetésbe, mint egy paraszt. Ha meg csendben hallgatok, akkor meg jön a miért nem mondasz semmit, furcsa vagy stb... 30+
tegnap 23:55
2/5 A kérdező kommentje:
Persze lehet a hiba bennem van, nem akarok ezzel senkit megbántani.
ma 00:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez tipikus introvert dolog. Hogy a két ember működik jól és afölött minnél több az ember annál jobban veszett fejsze.
Én is ilyen vagyok, nem tudom ezen lehet e vàltoztatni gyakorlással. Mondjuk nekem nem annyira hiányzik.
Meg amúgy van kivétel, mert néhàny nagyon közeli barátommal működik többen, de szerintem ők is ilyenik alapból meg tudatosan figyelnek, hogy hagyjanak mindenkinek teret. De ez a kivétel tényleg.
4/5 A kérdező kommentje:
Hozzátartozik, hogy kicsit bolond is vagyok, de tudok szórakoztató is lenni. Alapvetően introvertált vagyok, de ez is idegesít engem, mert mint említettem, szeretek szórakoztatni másokat. Akkor vagyok "elememben", ha csinálom a showt, a többiek meg nevetnek. (nem rajtam, velem. :))
ma 00:13
5/5 A kérdező kommentje:
4# Ugyanakkor kierőszakolni sem akarom ezt. Akkor jó, ha természetesen jön az egész.
ma 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!