Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális így viselkedni? Most...

Normális így viselkedni? Most emiatt elvesztettem egy haveromat?

Figyelt kérdés
Volt egy egyszerűbb, de jóravaló, kedves barátom ( simán csak barát) akinek láttam a sztorijában, hogy becsajozott. Küldtem egy gratulálós üzit neki, erre az volt a válasz, hogy büdös qrva vagyok és takarodjak, semmi közöm az életükhöz, és mondjam meg, hol vagyok, mert megöl engem, és b*szassam magam mással, ne az urával. :'D mint kiderült, a csaj írt ( és küldött szitkozódó hangüzenetet) a haverom profiljából, aztán le is tiltott rajta. Ránéztem a csaj profiljára, szolis bőr, trastetkók, kacsaszáj, kb 80D-s mellek, mindehhez 100 kiló. Nem tudtam értésére adni, hogy az "ura" csak az egyik haverom. Most emiatt kajak elvesztettem őt?

tegnap 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Látom a kulcsszavakhoz írtad, hogy roma a nő. Náluk ez ilyen, ők nagyon féltékenyek szinte minden nőre. Saját barátnőikre is. Nekem volt roma barátnőm, először ő is megcsinálta a műsort, meg hetekig nem lógott velem, ahogy lett pasim nekem is, már újra keresett, de mindig négyesben találkoztunk.

Amúgy, ha szakítanak, biztos majd újra keres a haverod. Addig engedd ezt el, nem kell belemenni, ezek elég agresszívek, nem ér annyit, hogy megtépje a hajad az utcán, mert h.lyeségekez képzeleg.

ma 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!